• “Bakanlık Olarak Çorlu'ya Her Türlü Desteği Vereceğiz”
Çorlu Güncel

“Bakanlık Olarak Çorlu'ya Her Türlü Desteği Vereceğiz”

  • 11 Mart 2019
  • 2003 Kez Okundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Çorlu’da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin proje tanıtımı ve Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına katıldı.

Proje ve aday tanıtım programına Cumhur İttifakı içinde yer alan AK Partililer ve MHP’liler katıldı. Programda konuşmalardan önce sinevizyondan Serkan Erçili’nin projeleri tanıtıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Meclis üyeleri tek tek sahneye davet edildi.

 

“TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTILARIYLA KOL KOLA GİRDİLER”

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu 15 Temmuz Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin proje tanıtım ve Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen programda konuşan Kurum, “Biliyorsunuz biz Cumhur İttifakını kurduk. CHP’de zillet ve illet ittifakını kurdu. Terör örgütünün uzantılarıyla kol kola girdiler. Bir CHP Belediye Başkanının adayı çok büyük bir skandala imza attı. Yaptıkları miting esnasında mikrofonu açık unuttular ve Kürdistan yalanları ortaya çıktı. CHP’li adaylar diyor ki, ‘Bize verecekler’ yani Kürdistan’a gidecek oy onlara gidecek. Sela okuyan hocamızla ilgili de ağza alınmayacak sözler ediyorlar. HDP ile yaptıkları ittifakı hem de inancımıza yaptıkları saygısızlıkları ortaya çıkıyor. Günümüzde CHP’nin zihniyeti budur seçim kazanmak için. Her kirli ittifakı denediler. Şimdi de denemeye devam ediyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar. Milletimiz CHP zihniyetine hiçbir zaman o yetkiyi vermedi. İnşallah 31 Mart’a da vermeyecektir.”dedi.

 

“BAKANLIK OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

 

Mestan Başkanımız ve Serkan Başkanımızın çok güzel projeleri var Pazar yerleri sayısını artıracaklar, mahalle konakları yapacaklar, taziye evleri yapacaklar işte bu sosyal devletin sosyal belediyeciliğin gönül belediyeciliğinin gereğidir. Biz inşallah Çorlu’da Serkan Başkanımıza, büyükşehirde de Mestan Başkanımıza Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak her türlü desteği vereceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum. Rahmetli Neşet Ertaş ne diyor Aşk ile yürüyen yorulur mu? biz Çorlulular olarak aşk ile yürüdük yürümeye devam edeceğiz yorulmadık inşallah yorulmadan hepsini birlikte yapacağız. 31 Mart akşamı da Çorlu’da en yüksek oyu alacağız. Çorlu ne demek Çorlulu ne demek buradan tüm Türkiye’ye gücümüzü göstereceğiz” dedi.

 

“ÇORLUYU CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ”

 

Bakan Kurum’un konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin Çorlu için gerçekleştireceği projeler slayt eşliğinde programa katılan partililere ve vatandaşlara gösterildi. Sahneye tek tek çağırılan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Meclis Üyelerinin tanıtımının ardından konuşan Erçili, Çorlu’ya yakışır hizmetler ve projeler ile güçlü ekip ve kadrosu ile seçimi kazanacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Çorlu’yu hediye edeceklerini söyledi. Erçili, ayrıca eşi, kızları, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile Çorlu halkına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

 

İmdat Şahin