• Kırmızı Tramvaylı Başkan Adayı Açılışta Halkla Buluştu
Çorlu Güncel

Kırmızı Tramvaylı Başkan Adayı Açılışta Halkla Buluştu

  • 11 Mart 2019
  • 1257 Kez Okundu

İsminden kırmızı tramvaylı başkan adayı olarak söz ettiren İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Erkan Düzenli basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştuktan sonra seçim bürosu açılışında halkla bir araya geldi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı olan Erkan Düzenli ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Gerçekleşen toplantıya katılan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan da katıldı. Kahvaltı programının ardından İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Erkan Düzenli Omurtak Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

“ÇORLU’YU İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

 

Enez Kaplan kahvaltı programında kısa bir konuşma yaptı. Kaplan, “İYİ Parti olarak Millet İttifakı’nda bulunuyoruz. bazı ilçelerde de aday çıkarttık. Çorlu, Saray ve Muratlı olmak üzere. Diğer 8 ilçede mevcut CHP adaylarını desteklemekteyiz. Çorlu’da bu yarışa Erkan Düzenli ve ekibimiz ile seçime giriyoruz. Çorlu Belediyesini yönetmeye talibiz ve halkımıza da bunu anlatmak için mücadele edeceğiz” dedi. İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Erkan Düzenli de “ Yerel seçimlere çok az bir süre kaldığı bu günlerde Çorlu’nun bu kötü gidişine dur demek için İYİ’ler olarak yola çıktık. Çorlu’ya yeni bir kan gerektiği aşikardır. Uzman ekibimiz ve kadromuz ile Çorlu’ya hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çorlu’nun sorunlarını biliyoruz ve çözüm sağlayacak projelerimiz ile geliyoruz. Çorlu halkımızı İYİ Belediyecilik ile tanıştırmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Önce değişim, sonra gelişim diyoruz. İYİ belediyecilik Çorlu’ya İYİ gelecek.”dedi.

 

“KUMYOL CADDESİNE KIRMIZI TRANVAY YAKIŞMAZ MI?

 

Toplantının ardından İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Erkan Düzenli’nin Eski Şifa Hastanesi’nin karşısında bulunan seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Düzenli, “Yeter artık, yetti artık. Çeyrek asırlık yönetimin ilçemize hizmet getirmeyen anlayışın verdiği hasarları onarmak için buradayım. Çorlu’muz İYİ olacak diye yola çıktık. 31 Mart’ta siz değerli hemşerilerimizden bir fırsat istiyorum. Uzman ve İYİ kadromuz ile Çorlu’muz için uygulanabilir projeler ile hizmetinizdeyim. Örnek vereyim. Kumyol Caddesine kırmızı bir tramvay yakışmaz mı? Esnafımızın, halkımızın yüzü gülecek. Otobüs duraklarında soğuktan donmaya, sıcaklardan bunalmaya yeter artık diyelim mi? Çorlu’muza modern duraklar İYİ gelecek. Gençlerimiz mutsuz. Çorlu’muzu güvenli, dinamik, gençlik şehri haline getirmeye var mısınız? Çocuklarımızın hem soğukta hem de sıcakta oynamak en doğal hakkı. Çocuklar gülecek, Çorlu’muz gülecek. Kadınlarımız baş tacımız. İYİ Belediyecilik herkese İYİ gelecek. Belediye kaynaklarının kullanımı ve harcama dökümleri halkımız ile paylaşılacak. Tasarruf sağlanacak, engeller kalkacak. Kentimiz, engelli dostu kent olacak. İYİ Belediyecilik gelecek, Çorlu hizmet görecek” dedi.

 

İmdat Şahin