• “Sadece Hizmete Değil Türkiye'nin Geleceğine De Oy Vereceğiz”
Çorlu Güncel

“Sadece Hizmete Değil Türkiye'nin Geleceğine De Oy Vereceğiz”

  • 09 Mart 2019
  • 983 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili Genç Trakyalılar Derneği ziyarette bulundu.

Şeyh Sinan Mahallesi’nde Genç Trakyalılar Derneği’nde Trakyalı vatandaşlarla buluşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan vatandaşların sorularını yanıtladı. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Cumhur İttifakı heyeti 31 Martta Çorlu’nun kaderini değiştireceklerini belirtti.

 

“BENİM KADAR ÇALIŞMANIZI İSTİYORUM”

 

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili Trakyalı vatandaşlara seslenerek sizlere ihtiyacım var, benim kadar seçimler için çalışmanızı istiyorum” dedi. Erçili, “Çok sevgili Trakyalı hemşerilerim, sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlere ihtiyacımız var, Keşan’dan, Hayrabolu’dan, Kırklareli’den, Edirne’den Çorluya gelmiş olan hemşerilerimizle el birliği yapmamız gerekiyor. Sizlerle birlikte belediyeyi alacağımızı düşünüyorum. Şu anda iç göç dediğimiz zaman en çok Kırklareli ve Edirne’den hemşerilerimiz Çorluya yerleşiyor. Göçmen arkadaşlarımızla da görüşüyoruz onlarında desteğini aldık. Hepinizden benim gibi çalışmanızı istiyorum. 30 yılda alamadığımız hizmetleri beş yıl içinde gerçekleştirmek için sizlerden yetki istiyorum” dedi.

 

“NEDEN CUMHUR İTTİFAKI?”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel neden Cumhur İttifakı’na oy verilmesi gerektiğini anlattı. Yel, “Ben sizlere neden Cumhur İttifakıyla birlikte yürünmesi gerektiğini arz etmek istiyorum. Malumunuz 15 Temmuz akşamı bu millet kendi içerisinden çıkmış ama silahları bir bakmışız ki kendi üzerimize yöneltmiş bir yapıyla karşı karşıya kaldık. Bu bizim ilk defa gördüğümüz bir hainlik değildi. Biz tarih boyunca böyle hainliklere Türk Milleti olarak rastladık. Ama bu en korkunçlarından bir tanesiydi. O akşam sokaklarda bir baktık ki milletimiz göğsünü topa tüfeğe karşı siper etmiş 253 tane şehit vermiş 2170 tane vatandaşımız yaralanmıştır. Cumhur İttifakı ruhunu 15 Temmuz’da bulan, Anadolu’yu fetheden Alparslan da bulan, aynı zamanda Ulubatlı Hasanda ruh bulan, Atatürk’ün Çanakkale destanında ruhunu bulan bir ittifaktır. Milletimizin uzun yıllardır beklediği muhafazakar milliyetçi iradeyi ortaya koyarak bir ittifak oluşturduk” dedi.

 

“BİR AYAKLARI PENSİLVANYA DA BİR AYAKLARI KANDİL DE”

 

Konuşmasını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklendi. Yel, “Bizim ittifakımız Cumhur İttifakı birde karşımızdaki olanlara bakalım. Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun başını çektiği, Sayın Meral Akşener ve Saadet Partisi ve özellikle HDP’yi de içine alan bir ayağı Pensilvanyada olan bir ayağı da Kandilde olan bir zillet ittifakı karşımızda duruyor. 31 Mart milletimizin daha ileriye gidebilmesi için Cumhur İttifakıyla beraber mi olacağız yoksa millete düşmanlık yapan terör örgütlerini ne yazınki bünyesinden uzaklaştıramamış olan diğer ittifakla mı birlikte olacağız. Dolayısıyla bu seçim sadece hizmete verilen bir oy olmayacak. Bunun bilinci içinde olalım” dedi.

 

“ÇAĞDAŞIZ DEMENİN SADECE DİLDE OLDUĞU BİR ZİHNİYETLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

 

“Birde hizmet yönüne bakalım, 30 yıldır CHP zihniyetiyle yönetilmiş bir Çorlu’dan söz ediyoruz” diyen Mustafa Yel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu günü siz sosyal belediyeciliğin hizmetlerinden yararlandınız mı? Bilindiği üzere sayın Cumhurbaşkanımız Ergene Deresi’nin temizlenmesiyle ilgili bir proje başlattı ve çalışmalar sürüyor. Bu günü kadar Ergene Deresi’nin etrafında bulunan CHP’li belediyeler bir arıtma tesisi bile yapmadılar. Atık sular dereye boşaltılıyor, çağdaşız demenin sadece dilde olduğu bir zihniyetle karşı karşıyayız. Çocuklarımızın daha iyi bir şehirde yetişmesi için artık bunlardan kurtulma zamanı geldi” dedi.

 

İmdat Şahin