• “Bu Başarı Hepimizin Başarısı”
Çorlu Güncel

“Bu Başarı Hepimizin Başarısı”

  • 09 Mart 2019
  • 966 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Karamehmet ve Bakırça mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu. Halk ile her zaman birlikteliğini sürdüren Başkan Yüksel çalışmalarını mahalle sakinlerine anlattı.

Yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam eden Başkan Yüksel “Ergene’nin gelişmesi her şeyden önemli, bizde göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu göre bilinci ile hareket ettik. Sıfırdan belediye kurmanın zorluklarına rağmen bu günlere hep beraber geldik. Kendi kendine yetebilen ve vatandaşların sorunlarına en hızlı şekilde cevap veren bir belediye olmanın gururunu bugün hepimiz yaşamaktayız, yılmadan ve şikayet etmeden var gücümüzle halkımız için projeler ürettik, bu projeleri en iyi şekilde planlayarak gerçekleştirdik ve halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

 

Başkan Yüksel Karamehmet mahallesine yapılan hizmetlerden de söz ederken, “Karamehmet mahallemize meydan düzenleme projesi yapıldı. 10.000 metre beton boru ile yağmur suyu hattı, futbol ve spor alanı düzenleme projesi, İlkokul tuvaletlerinin tamiri yapıldı, park ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek dikildi. Rögar kapakları değiştirildi. Fitness ve oyun grubu tadilatları, Anasınıfı bakım ve tadilatı yapıldı. Karamehmet Camii’ne çatı paneli/tente konuldu, cami tadilatı ve boya-badana yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’den gelen ağaçların dikimleri, muhtarlık binası ve cami lojmanlarının tadilat, dere ıslah ve genişletme çalışmaları, ihtiyaç duyulan yerlere malzeme serimi, düğün salon tadilatı, yağmur suyu hattı, mahalle genelinde park ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları yapıldı ve Muhtarlık binası yanında Halk Ekmek Satış Noktası hizmete açıldı” dedi.

 

Yeni dönemde de Karamehmet mahallesine bir çok hizmet yapılacağının müjdesini veren Başkan Yüksel, “Hizmetlerimiz kat ve kat Ergenemizde artarak devam edecek” dedi.

Karamehmet mahallesinin ardından Bakırça mahallesini ziyaret eden Başkan Yüksel burada da vatandaşların yoğun katılımı ile karşılandı. Her geçen gün büyüyen bir belediye olarak daima gelecek için hareket ettiğini belirten Başkan Yüksel, “Yeni dönemde de bu hedeflerimizi daha da büyüterek en güzel günlere birlikte ulaşacağız” dedi.

 

Ergene Belediyesinin kurulmasının ardından hızlı bir şekilde Bakırça mahallesinin sorunlarına yoğunlaştıklarını belirten Başkan Yüksel, “Bakırça mahallemizde muhtarlık binasının tadilatını gerçekleştirdik, düğün salonu parkı ve Büyük Bakırça Parkı Projesi yapıldı. Mevsimlik çiçek dikimi ile mahallemizi daha da güzelleştirdik, yeni bir yağmur suyu hattı yaptık, düğün salonu boyaması ve tadilatı, Sağlık Ocağı boya, badana ve tadilatı, Cami lojmanı tadilatı, Park ve yeşil alanlarda temizlik ve ot biçme çalışmaları, İhtiyaç duyulan yerlerde kasis yapıldı ve Muhtarlık binasında Halk Ekmek Satış Noktası hizmete açıldı” dedi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i konuk ettikleri için mutluk oldukları gözlenen Karamehmet ve Bakırça mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, Başkan Yüksel’e olan destek ve başarı temennilerini belirttiler.