• “Mesele Ahmet Mehmet Değil, Chp Zihniyeti”
Çorlu Güncel

“Mesele Ahmet Mehmet Değil, Chp Zihniyeti”

  • 07 Mart 2019
  • 1521 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’inde katıldığı basın açıklaması düzenlendi.

Çorlu’da Özcanlar Köfte Restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti ve MHP Çorlu İlçe Başkanlıklarının ortak düzenledikleri açıklamaya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan katıldı. Basın açıklamasında CHP Çorlu Belediyesi’nin 2014 yılında vaat ettiği projelerin birçoğu yerine getirilemediğine dair basın mensuplarına sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

“PROJELER SEÇİM KİTAPÇIĞINDA KALMAYACAK”

Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü alan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş; “Yerel seçimler için uzun zamandır sahadayız. Halkın ilgisi bize karşı çok yoğun. Ünal Baysan’ın 2014 yılındaki seçim proje kitapçığında 72 tane maddeden birçoğu yapılamadı. 8 tane proje gerçekleştirebildiler. Nerde bu projeler yapamadıkları projeleri seçim bildirilerine koyuyorlar. Ünal Baysan ceketimi koysam kazanırım diyordu. Ahmet Sarıkurt’u ceketinin yerine koymuş durumda. Söylenecek bir söz yok yine projeler sunuyorlar ama yapamayacaklar. Seçim başladığından beri sahalardayız. Net ve somut ifadeler kullanıyoruz, yapılabilecek projeler söylüyoruz.  Bizler yerel seçimleri kazandığımız zaman göreceksiniz örnek şehir yaratacağız. Projelerimiz seçim bildirgesinde kalmayacak” dedi.

 

“ÇORLU KEŞMEKEŞ BİR ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNDE”

MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan yaptığı konuşmada cumhur ittifakının seçimlerde başarılı olacağını ifade etti. Ermeydan konuşmasını şöyle sürdürdü: “1989 da başlayan CHP belediye başkanlığı arada yine aynı zihniyetteki belediye başkanları belediyenin başına geldi. Yani 30 yıldır Ünal Baysan ve CHP zihniyeti Çorlu’yu yönetiyor. Örnek bir şehir olması gerekirken maalesef şu anda keşmekeş bir şehir görünümde. Sadece martın sonu değil her günün bahar olduğu bir seçim olmasını diliyorum. Çorlu’nun beş yıl daha kaybetmemesi için Serkan Erçili’yi destekliyoruz” dedi.

 

“BİZİM AHMETLE MEHMETLE İŞİMİZ YOK, CHP ZİHNİYETİYLE İŞİMİZ VAR”

 

 “30 yıl CHP’nin yönettiği Çorlumuzun yaşadığı sıkıntıları belirtmek için buradayız” diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mustafa Şentop hocanın meclis başkanı olmasından dolayı mutluyuz gururluyuz. Mustafa Şentop Tekirdağ’ımıza büyük hizmetler sunacak buna inanıyorum. Hizmetimizin daha da artması için belediyelere ihtiyacımız var. Son 30 yıldır biriken sorunlar maalesef belediyeler tarafından giderilmedi. Bu güne kadar belediyelerin bizde olmaması nedeniyle bir kanadınız kırıktır. Çorlu’ya son yıllarda yapılan 3 tane hizmet sayın denildiği zaman maalesef sayılamıyor. CHP zihniyeti maalesef sadece parke taşı döşediğini görüyoruz. Bizim derdimiz Ahmet Mehmet değil CHP zihniyetinindir” dedi.

 

“30 YILDIR YAPAMAYANLAR BEŞ YILDA MI YAPACAK”

 

Konuşmasını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel CHP belediyelerini eleştirerek; “Biz Türkiye’de 970 belediyeye sahibiz bizim bir kaç kötü gösterilecek belediyemiz belki vardır. CHP’nin 250 belediyeden bir kaç tane iyi olanı gösterebiliriz. Yapan varken neden yapamayanlarla devam edelim. 30 yıldır  hiçbir hizmet veremeyen beş yılda mı verebilecek. Ödenek gönderilmiyor yalanını söylüyorlar. İller bankasının AK Parti belediyelerine gönderdiği para varsa kanunen bunu CHP belediyelerine de gönderiliyor” dedi.

 

Çorlu’da yapılmak istenen millet bahçesinin de kısa sürede halkın hizmete sunulacağını ifade eden Yel; “Millet Bahçesi için gerekli girişimlerde bulunarak kısa bir sürede halkın hizmetine sunacağız” dedi.

 

İmdat Şahin