• Kemal Erduran Gazetemizi Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Kemal Erduran Gazetemizi Ziyaret Etti

  • 07 Mart 2019
  • 1185 Kez Okundu

Önerler Mahalle Muhtarı aynı zamanda tekrar Muhtar adayı olan Kemal Erduran azalarıyla birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Uzun yıllardır Önerler Mahallesi’nde muhtarlık görevini yürüten Kemal Erduran bir dönem daha Önerler Mahallesi’ne hizmet vermek için aday oldu. Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Erduran bu güne kadar da mahallesinin birçok sorunu çözdü.

 

OTURAN DEĞİL ÇALIŞAN BİR MUHTARIM

Kemal Erduran sadece muhtarlık binasında oturan değil sahada mahallenin sorunlarıyla ilgilenen bir muhtar olduğunu ifade etti. Erduran, “Ben sadece muhtarlık binasında oturan bir muhtar hiçbir zaman olmadım. Ben sürekli mahallemin sorunlarıyla ilgileniyorum. İstanbul Yolu’ndan mahallemize gelen yolun yapılması için çok ciddi çalışma yürüttüm ve yol en sonunda belediye ekipleri tarafından yapıldı. Aynı zamanda yollar değil başka alanlarla da ilgili mahallemde çalışmalar yaptım. Örneğin, Önerler Mahallemizdeki arsa simsarlarına karşı da mahalle sakinlerimizle birlikte mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz. Köyümüzün girişindeki mezarlığın etrafını da güzelleştirdik. Tabiki muhtar olarak elimizde imkanımız yok ama belediyeyle iletişim kanallarımız sürekli açık ve sürekli sorunları kendilerine iletiyorum. Bundan sonra da iletmeye devam edeceğim” dedi.

 

BİR DÖNEM DAHA HALKIMIZDAN ONAY BEKLİYORUM

 

Konuşmasını sürdüren Önerler Mahalle Muhtarı aynı zamanda adayı Kemal Erduran Önerler halkından bir dönem daha onay vermesini istedi. Erduran, “Şu ana kadar ki muhtar olarak çalışmalarımız ortada, ben Önerler halkımızdan bir dönem için daha onay bekliyorum, bunu da alacağımıza eminim. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz, daha güzel bir Önerler Mahallesi için çalışacağız” dedi.

 

İmdat Şahin