• “Herkes Yeni Çorlu'yu Konuşacak”
Çorlu Güncel

“Herkes Yeni Çorlu'yu Konuşacak”

  • 07 Mart 2019
  • 956 Kez Okundu

Adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte adeta Çorlu’da ayak basmadık yer bırakmayan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Çocuklar, gençler ve özellikle kadınlara yönelik ciddi projelerinin olduğunu belirten Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim ki Çorlumuzda yaşayan vatandaşlarımızda değişime inanmış vaziyette. Karşılaştığımız sevgi ve gördüğümüz ilgi bizlere gösteriyor ki halkımız bizler kadar onlarda değişime inanmış vaziyette. Meclis listemizi de kendini yaptığı iş alanında kanıtlamış ve karşılığı olan isimlerden oluşturduk. Öncelikli hedefimiz vaat edilip yapılamayan hizmetler noktasında gerekli adımları atmak ve kentimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak. Vatandaşlarımız bu 5 yıllık dönemi oylarken iyi düşünsünler. Çevre, ulaşım, kültür-sanat, spor, altyapı ve benzeri önemli sorunların giderilmesi için el birliği ile çalışacağız. Bizim amacımız her alanda kendini aşmış, oturaklı bir şehir inşa etmek ve herkese yeni Çorluyu konuşturmak. Bunu da kadrolarımızla başaracağımıza inanıyoruz. Vatandaşımızdan da bu güzel ve olumlu havanın yansımalarını görüyoruz” dedi.

Eski sanayi ve Bulvar yolu üzerinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Erçili geçtiğimiz akşam Çorlu Kültür ve Sanat Derneği yöneticileri ile bir araya gelirken, Önerler mahallesinde düzenlenen programa katılım sağladı. Erçili’yi Önerler’de kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.