• Cumhur İttifakı Adayları Ticaret Odasında
Çorlu Güncel

Cumhur İttifakı Adayları Ticaret Odasında

  • 06 Mart 2019
  • 1004 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Büyükşehir, Çorlu ve Ergene Belediye Başkan adayları Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Çorlu Ticaret Odası ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkanı Hamdi Sarıer meclis üyelerine bir konuşma yaptı. Ziyarette adayları AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca’da yalnız bırakmadı.

 

“ERGENENİN SORUNLARI SAYMAKLA BİTMİYOR”

Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer yaptığı açıklamada Ergene’nin çok fazla sorunu olduğunu ifade etti. Sarıer, “17 mahallemizde projelerimiz var hepsi için hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı yürütüyoruz, Ergenemizi kapı kapı geziyoruz. Vatandaşlarımız bizlere sıkıntılarını dile getiriyor. Ergenenin sıkıntıları maalesef saymakla bitmiyor. Ergene de 1 Nisan sabahı başka bir hava esecek bunu belirtmek isterim” dedi.

 

“TİCARET ODAMIZ ÇOK KIYMETLİDİR”

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili ise Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilgili konuştu. Erçili, “Bizleri burada ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ticaret Odası’ 2009 yılından bu güne kadar iki dönem görev yaptım. Burada beraber çalıştığımız birçok arkadaşımız var. Çorlu Ticaret Odası’nın yerini almıştık şu anda bunu hatırlıyorum. Burasının alınmasında ve yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ticaret Odası birinci akredite olmuş bir odamızdır. Çorlu Ticaret odası çok büyüktür arkadaşlar bununla ilgili de gurur duyuyoruz. Bu ticaret odasının bir  özelliği var, iki tane milletvekili çıkarmıştır. Önümüzdeki dönemde inşallah bir belediye başkanı çıkaracaktır” dedi.

 

“ŞEHİRLERİMİZİ MODERN ŞEHİRLER YAPMAK İSTİYORUZ”

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası toplantısında şöyle konuştu: “değerli arkadaşlar, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kendimi tanıtmak isterim 1972’de Süleymanpaşa da doğdum. Ziraat Mühendisiyim ve kendi işimi yapmaktayım. Özcanlar Köfte’nin sahibiyim. Şirketimizi geliştirmek için elimizden geleni yaptık, köftemizi marka yapmak için gayret gösteriyoruz. 2004 yılından itibaren Tekirdağ Ticaret Odasında başkan yardımcısı olarak ticaret odasındaki faaliyetlerine başladım. Ticaret ve Sanayi odası bize vizyon katıyor. Yurt dışına çıktığımızda geri döndüğümüz zaman gördüğümüz bu görüntüler beni çok üzüyor. Bir hizbelik, karanlık bir şehir olduğunu görüyorum. Sadece eleştirerek bu işlerin olmayacağını biliyorum. Bunun için sorumluluk aldık ve yola çıktık. Şehirlerimizi modern hale getirmek istiyoruz. Şu ana kadar siyasete başladığımızdan beri partinin her kademesinde çalıştım. Şu anda da Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı adayıyım. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

İmdat Şahin