• Başkan Yüksel, Vatandaşla Birlikte Olmaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel, Vatandaşla Birlikte Olmaya Devam Ediyor

  • 06 Mart 2019
  • 891 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu Vakıflar Mahallesinde bulunan Ergene-Vakıflar Çevre Geliştirme Birlik ve Beraberlik Derneği üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Vakıflar mahallesinde dernek üyeleri ve mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Yüksel, “Ergenemizde 17 mahallemizi de birbirinden ayırmıyoruz, bugün sizlerle bir araya geldik yarın bir başka mahalle diğer günde yine bir başka mahallemizi ziyaret edeceğiz. Bizler doğumdan ölüme kadar vatandaşımızın hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Sevgi kenti Ergenemiz de birlikte büyük bir aile olduk ve bu aileyi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Başkan Yüksel sözlerine “ Ergene’de ki hizmetlerimizin tamamı halkımızın en iyi şekilde yararlanması ve daha rahat bir yaşam sürmeleri adına yapıldı. Bizler ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam etmekten asla taviz vermeyeceğiz, yeni dönemde de projelerimizi aynı ciddiyet ve yoğun çalışma arzusu ile vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ergene Belediyesinin gelişimi daima devam edecek. Sizlere destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek son verdi.

 

Başkan Yüksel ile bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vakıflar Çevre Geliştirme Birlik ve Beraberlik Derneği üyeleri, Başkan Yüksel’i çalışmalarından ve azminden dolayı tebrik ettiler ve başarılarının devamını dilediler.