• Ergene'de Vatandaşların Desteği Sürüyor
Ergene

Ergene'de Vatandaşların Desteği Sürüyor

  • 27 Şubat 2019
  • 1812 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesinde Ergeneli vatandaşlar ile buluştu. Yıldız Düğün Salonunda ki toplantıya katılan Ergene halkı sakinleri Başkan Yüksel’in çalışmalarını ve gelecek dönem projelerini dinlediler.

Çalışmalarına tempolu şekilde devam eden Başkan Yüksel “Ergene halkı ile birlikte hareket ediyoruz ve bu bize güç veriyor” ifadelerini kullandı. Yıldız düğün salonunda 500 kişiye hitap eden Başkan Yüksel “Ergene ilçemizde hepimiz büyük bir aileyi temsil ediyoruz, sevgi kenti Ergenemizde bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile ön plana gelmek ve halkımızın desteğini yanımızda hissetmemiz bize gelecek adına umut vaat ediyor. Yeni kurulan bir belediye olarak tüm zorluklara rağmen bugün örnek gösterilen bir belediye haline geldiysek bunda sizin payınız çok büyük. Ergene’de beş yıllık çalışma süremizde vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yaptık, yeni yollarımızı, okullarımızı, parklarımızı, yeşil alanlarımızı ve daha bunun gibi birçok projemizi halkımızın hizmetine sunduk, vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı biçimde çözüme kavuşturmak bizim için büyük önem taşıyor. Ergene’de vatandaşlar ne isterse o olacak, yeni dönemde de bu yönde hareket etmeye devam edeceğiz, Yeni projelerimizi sizlerin hizmetine sunmayı son sürat sürdüreceğiz” dedi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan ve gelecek dönem projelerini dinleyen Ergeneli vatandaşlar Başkan Yüksel’e güvendiklerini ve desteklerinin süreceğini belirttiler.