• Sağlık Ocağını Soydular
Çorlu Güncel

Sağlık Ocağını Soydular

  • 19 Şubat 2019
  • 1054 Kez Okundu

Hırsızlık vakalarının arttığı Çorlu’da hırsızlar şimdi de Sağlık Ocağını soydu.

Çorluda hizmet veren Reşadiye Aile Sağlık Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde klimaları çalındı. Daha bu hırsızlık olayının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen aynı Aile Sağlık Merkezinin bu seferde merdiven korkulukları hırsızlar tarafından çalındı. Hırsızlığın arttığı Çorlu’da bölgedeki esnaf durumdan endişeli olduğunu belirtti.

 

ÜNİTEYİ ÇALANLAR, KORKULUKLAR İÇİNDE GELDİ

 

Önce klimaların dış ünitelerini çalan hırsızlar bununla da yetinmeyerek daha sonra merdivenlerin alüminyum korkuluklarını çaldı. Reşadiye Aile Sağlık Merkezi üst üste iki kere soyulmuş oldu. Daha önceden klimaların dış üniteleri aşağıda olması nedeniyle hırsızlar gece vakti üniteyi sökerek götürdü. Bunun üzerine ünite yukarı asıldı. Ünite hırsızlardan kurtarılırken hırsızlar bu sefer gözünü merdivenlerin alüminyum korkuluklarına dikti. Bölge esnafı geçtiğimiz günlerde de merdiven korkuluklarını çalan hırsızların yakalanmasını istiyor.

 

HIRSIZLIKLAR ÇOK ARTTI

 

Gazetemize bilgi veren Reşadiye Aile Sağlık Merkezi yakınındaki esnaflar; “Aile sağlık merkezinin önce klima dış üniteleri ardından da alüminyum korkuluklar çalındı. Sürekli mahalleliden de duyuyoruz herkesin bir şeyleri çalınıyor. Yetkililer bu durumun önüne geçmesi lazım. Çünkü Çorlu da insanların güvenliğinin alınması şart, herkes kapısına onlarca kilit takıyor” dedi. 

 

İmdat Şahin