• Erçili Dur Durak Bilmiyor
Çorlu Güncel

Erçili Dur Durak Bilmiyor

  • 19 Şubat 2019
  • 887 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili saha çalışmalarında deyim yerindeyse arı gibi çalışmaya devam ediyor.

Adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte soluk almadan çalışan ve ziyaret programlarını sürdüren Erçili, Tümkasder Başkanı Ali Topçu ve dernek üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Dernek üyeleri bir görüşme gerçekleştiren Erçili ve beraberinde ki AK Parti yönetim kurulu üyeleri, yöresel eserlerin sergilendiği müzeyi de ziyaret ettiler. Çorlu'ya böyle bir eser kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “Sürekli göç alan şehrimizde böyle bir birliktelik içinde olan Kastamonulu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Kültürel farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunun farkındayım. Bu nedenle projelerimiz içinde yer alan mahalle konakları projemiz ile bu tarz birliktelikleri destekleyecek, hemşeri derneklerimize daha rahat çalışma imkanı tanıyacağız” diye konuştu.

Programlarının devamında Dost Partisi Genel Başkanı Lütvi Mestan ve Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlunu teşkilat binasında ağırlayan Erçili sırasıyla Engin Adıgüzeloğlu, eski sanayi esnaf ziyareti ile programlarını sürdürürken devamında Yozgatlılar Dernek Başkanı Üzeyir Doganalp ve Dernek üyeleri Üzeyir Yeniay ile Şafak Karaer'i teşkilat binasında ağırladı.