• İyi Parti'den İyi Bir Aday
  • İyi Parti'den İyi Bir Aday
  • İyi Parti'den İyi Bir Aday
Çorlu Güncel

İyi Parti'den İyi Bir Aday

  • 13 Şubat 2019
  • 2689 Kez Okundu

Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı olarak Akın Yılmaz’ı belirledi.

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı uzun yıllar Çorlu Beşiktaşlılar Dernek Başkanlığını yürüten ayrıca serbest muhasebeci mali müşavir ve İnsan kaynakları yöneticisi de olan Akın Yılmaz Çorlu’nun bildiği tanıdığı bir isim. İsmi sosyal medyadan açıklanan Akın Yılmaz büyük yankı uyandırdı. İYİ Parti yerel seçimler için CHP’nin dört ilçede adayını desteklememe kararı almıştı. Bu dört ilçeden biri olan Çorlu adayı açıklandı. İYİ Parti Çorlu Belediye Başkanı Akın Yılmaz Çorlu’dan ciddi bir oy alacağı konuşuluyor.

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, partilerinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile Çorlu Belediye Başkan Adaylarının Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ayrıca serbest muhasebeci mali müşavir ve İnsan kaynakları yöneticisi olan Akın Yılmaz’ın olduğunu duyurdu. Çorlu İYİ olacak sloganı ile yapılan paylaşımda, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, Akın Yılmaz’ın adaylığı için “Çorlu’muza hayırlı olsun” dedi.

 

ÇORLU DA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK ADAY

 

Çorlu’da yerel seçim çalışmaları hızlanırken İYİ Parti’nin Akın Yılmaz’ı aday göstermesi siyaset kulislerini hareketlendirdi. Çorlu Beşiktaşlılar Dernek Başkanı ve serbest muhasebeci mali müşavir ve İnsan kaynakları yöneticisi Akın Yılmaz’ın isminin açıklaması Çorlu’da bütün dengeleri sarsacağı belirtiliyor. Çorlu’da belediye başkanlığı hiçbir parti ve aday için kesin gözüyle bakılamayacağını söylenirken kazananın ancak 31 Mart akşamı belli olacağı ifade edildi.

 

İmdat Şahin