• Erçili'den İyi Parti Adayına İlk Açıklama
Çorlu Güncel

Erçili'den İyi Parti Adayına İlk Açıklama

  • 13 Şubat 2019
  • 1471 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı olarak Belirlenen Akın Yılmaz’la ilgili açıklama yaptı.

İYİ Parti’nin Çorlu Belediye Başkanı Akın Yılmaz olarak belirlenmesinden sonra ilk değerlendirmeyi Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili yaptı. Erçili, “Tanıdığımız bir isim, şimdiden kendisine ve diğer adaylarımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

TANIDIĞIMIZ BİR İSİM

Erçili, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi adaylık sürecimin başlamasının ardından aynı hızda saha çalışmalarıma da devam etmekteyim. Her şeyden önce sevgi ve saygı çerçevesinde bir seçim süreci yaşayacağımızı ümit ediyorum. İyi Parti Çorlu Belediye Başkan adayını da dün itibariyle Akın Yılmaz olarak açıklamış oldu. Tanıdığımız bir isim. Şimdiden kendisine ve diğer adaylarımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Mütevaziliği elden bırakmadığımız ve hoşgörünün hakim olduğu bir seçim olması tek temennimiz. Bunun yanı sıra şu an için sadece çalışmalarımıza odaklanmış durumdayız. Ve yola çıkış noktamızda olduğu gibi “Çorlu İçin Değişim Şart” parolasıyla hareket ederek ve elimizden gelen çalışmanın en iyisini yaparak Çorlumuza Cumhur İttifakı ile 1 Nisan sabahı hak ettiği hizmetleri getireceğiz” dedi.

 

Erçili, seçim çalışmalarına ilişkin olarak ta hızlı bir şekilde projeler noktasında çalışmalarının sürdüğünü ve bu çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti