• Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikâhını Kıydı
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel Genç Çiftlerin Nikâhını Kıydı

  • 13 Şubat 2019
  • 1204 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Gizem Büyükaslanlar ve Yusuf Emre Öztürk çiftlerinin nikahını kıydı. Evliliğe ilk adımı atan gençlerin nikahını kıyan Başkan Yüksel yeni hayatlarında çiftlere mutluluklar diledi.

Ergene Belediyesi nikah salonunda evliliğe ilk adımı atmak üzere evet diyecek olan çiftlere Başkan Yüksel sürpriz yaptı. Nikah memuru cübbesini üzerine giyen Başkan Yüksel Gizem Büyükaslanlar ve Yusuf Emre Öztürk çiftlerinin nikahını kıydı.

Yeni hayatlarında genç çifte mutluluklar dilediğini belirten Başkan Yüksel, “Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız.  Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Vatanını seven, Atatürkçü çocuklar yetiştirin. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.