• Playoff Grupları İkinci Maçlar Oynandı
Çorlu Güncel

Playoff Grupları İkinci Maçlar Oynandı

  • 12 Şubat 2019
  • 1052 Kez Okundu

Ergene’yi 1’nci amatör playoff gruplarında temsil eden Ahimehmet Gençlik Spor, Vakıflar Güven Spor ve Misinli Spor ikinci hafta maçlarını oynadı.

Tekirdağ 1’nci amatör ligi B grubunu birinci tamamlayan Vakıflar Güven Spor ve ikinci sırada tamamlayan Misinli Spor ile Tekirdağ 1’nci amatör ligi C grubunu birinci tamamlayan Ahimehmet Gençlik Spor bir üst lige çıkmak adına 1’nci amatör playoff gruplarına yükseldi. Çerkezmüsellim Spor Kulübü, Kızılpınar Spor ve Şarköy spor kulüplerinin de içinde yer aldığı 1’nci amatör Playoff grubunda ikinci hafta maçları oynandı.

 

Ergene temsilcisi Vakıflar Güven Spor playoff gruplarında ki ikinci maçında Şarköy Spor’a 3-0 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı. Bir diğer Ergene temsilcisi Ahımehmet Gençlikspor ise Kızılpınarspor’u 2-1 yendi. Grupta ki son Ergene temsilcisi Misinli Spor’da Çerkezmüsellim Spor Kulübünü 5-1 yendi.

 

1’nci amatör playoff grubunda üçüncü hafta müsabakalarında Ahimehmet Gençlik spor Vakıflar Güvenspor ile karşılaşacakken, Misinlispor, Kızılpınar spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.