• Erçili “Bir Ressam Tanıyorum” Sergisine Katıldı
Çorlu Güncel

Erçili “Bir Ressam Tanıyorum” Sergisine Katıldı

  • 12 Şubat 2019
  • 1000 Kez Okundu

Cumhur İttifakının AK Partili Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili Trend Arena Alışveriş Merkezinde Cezzar Mustafa Ersin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir Ressam Tanıyorum” adlı sergiye katıldı.

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Trend Arena Alışveriş Merkezinde öğrenciler tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ile AK Parti yöneticilerinin hazır bulunduğu serginin açılışını Erçili ile birlikte AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, MHP İlçe Başkanı İlhan Ermeydan ve AVM yöneticileri ile okul yöneticileri birlikte gerçekleştirdiler.

 

Açılış sonrası öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte sergiyi gezen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkanı Serkan Erçili, öğretmenlerden ve okul müdüründen sergi hakkında bilgiler aldı. Bu tür sergilerin kendi belediye başkanlıkları döneminde daha detaylı bir şekilde ele alınacağını ve gençlere daha fazla değer verileceğini dile getiren Erçili, serginin ardından öğrencilerle fotoğraf çekildi ve bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen piyano dinletisine katıldı.