• Yakasında İyi Parti Rozetiyle Geziyor
Çorlu Güncel

Yakasında İyi Parti Rozetiyle Geziyor

  • 11 Şubat 2019
  • 1176 Kez Okundu

Yakasına İYİ Parti rozetini takan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İYİ Parti ile ittifak tamam, ben onlarında belediye başkan adayıyım” dedi.

“İYİ PARTİ’NİNDE ADAYIYIM”

Bir programda gazetecilere açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Benim çok bilgim yok Çorlu’daki ilçe yönetiminin istifa etmesinde ama bizim Ergene’de partimizde her hangi bir sorunumuz yok. Ergene de iyi partiyle ittifak yaptık. Onlarla birlikte seçimi giriyoruz, aynı zamanda İYİ Parti’nin de adayıyım. Allah’ın izniyle seçime emin adımlarla ilerliyoruz.  İYİ Parti ile ittifakımız tamam” dedi.

 

 

“YARIN BAŞKA BİR PARTİYE GEÇMEYECEĞİ NE MALUM”

Ergene’de seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkanı Menderes Yıldız’ın AK Partiye geçmesini de değerlendirdi. Yüksel, “Ergene’yi Ergene de yaşayanlar yönetir, Allah kısmet ederse biz yönetmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle, teveccühüyle karşı karşıyayız. Çalışıyoruz seçime kadar çalışmamızı sürdüreceğiz. Diğer partilerden de bana karşı ilgi alaka var bunu sahada görüyoruz. Evet Menderes Yıldız bugün CHP’den AK Parti’ye geçmiştir yarında başka bir partiye geçmeyeceği ne malum” dedi.