• “İnsanların Hep Gülmesi İçin Şehri Yönetmeye Talibim”
  • “İnsanların Hep Gülmesi İçin Şehri Yönetmeye Talibim”
Çorlu Güncel

“İnsanların Hep Gülmesi İçin Şehri Yönetmeye Talibim”

  • 11 Şubat 2019
  • 1263 Kez Okundu

Kumyol Caddesi Alışveriş Festivali açılışında esnafı ziyaret eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili yoğun ilgiyle karşılaştı.

 

Esnaflara uğrayarak ellerini sıkan ve onlarla sohbet eden Erçili esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi çözüm önerilerini anlattı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile de karşılaşan Serkan Erçili, Sarıkurt ile bir süre sohbet etti.

 

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının yoğun katılım sağladığı esnaf ziyaretinde AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, AK Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Vijdan Yılmaz, AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Sabahattin Birsöz de Erçili’yi yalnız bırakmadı. Erçili ziyaretleri sırasında esnafa gelecek günlerin daha güzel olacağını belirtti. Erçili, “Kumyol Alışveriş Festivaline AK Parti İlçe Başkanımız Yavuz Uylaş, MHP İlçe Başkanımız İlhan Ermeydan, Ülkü Ocakları Başkanımız Gökhan Karataş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile katılım sağladık. Esnafımıza ziyarette bulunduk. Ekonomimizi canlandıracak projeler ile esnafımızın yüzünü bir gün değil her gün güldürme hedefi ile çalışacağım. Çorlumuzu almaya değil, şehrimizin güzel insanlarının hep gülmesi için hizmet vermeye talibim” dedi.

 

İmdat Şahin