• “Ergene Belediyesini Alacağız”
  • “Ergene Belediyesini Alacağız”
  • “Ergene Belediyesini Alacağız”
Çorlu Güncel

“Ergene Belediyesini Alacağız”

  • 11 Şubat 2019
  • 1185 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer basın mensuplarıyla buluştu.

Ergenede bir salonda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yeni belirlenen yönetimi kendilerini tanıttı. Çok geniş bir yönetim oluşturan AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı yerel seçimlerde Ergene’yi alacaklarını ifade ettiler.

 

“HERKESTEN BEN ÖZÜR DİLİYORUM”

İlk sözü alan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca partiye küsen yanlış yapıldığını zanneden kimler varsa şu andaki ilçe başkanı olarak hepsinden ben özür diliyorum” dedi. Karaca, “Ben AK Parti il gençlik kolları başkanlığı görevini yaparken bu göreve getirildim. Gerçekten güzel, dinamik, genç bir yönetimimiz var. Kırılan küsen, kendisine yanlış yapılan, belki kendisine yanlış yapıldığını zanneden her kim varsa şu anda ilçe başkanı benim. Ben hepsinden özür diliyorum. Bütün suç vebal bendedir. Bu durumu eğer düzeltemezsem yine suç bendedir şahsımdadır. Ancak biz şu anda büyük bir birliktelik gösteriyoruz” dedi.

 

“ERGENE ÇOK DAHA GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca Ergene Belediyesi ile ilgili de konuştu: “Ergenemizde belediyecilik anlamında çok ciddi sorunlar var onu görüyoruz. Biz daha iyisini yapmak için, daha iyisini sunmak için gayret göstereceğiz. Biz şu anda bütün teşkilatlarımızı oluşturduk, seçimlere yönelik sandık kurullarımızı belirledik, Ergene zafere çok yakın. Ergene halkı daha iyi hizmet almaya daha yakın. Ergene çok daha güzelini hak ediyor” dedi.

 

“GÖNÜLLER YAPMAYA ERGENE BELEDİYESİNİ ALMAYA GELDİK”

“31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ergene, AK belediyecilik ile tanışacaktır. Bunun içinde var gücümüzle çalışacağız. İlçe teşkilatımız ve üyelerimiz ile kapı kapı geziyoruz, gezeceğiz” diyen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, “Ergene’de çalmadığımız kapı kalmayacaktır. Biz herkese dokunacağız. Gönüller yapmaya, Ergene Belediyesi’ni almaya geldik. İnşallah 31 Mart gecesi belediye önünde otobüs üzerinde zaferi kazanan ilçe başkanı olurum.

 

Yapacağız dedikleri her şey tabelada kalmış. Rasim Yüksel’in aday gösterilmesinden çok memnunuz” diyen Karaca; “Burada 500 milyon lira nereye gitti? Biz bunu açık alan toplantılarımızda halkımıza anlatacağız. Bu işler çiçek, böcek işleri ile olmuyor. Kimlerin danışmanlık, kimlere ne işler yaptırıyorlar hepsini biliyoruz. Yönetimimizle, üyelerimizle gezerek bunları her bir vatandaşımıza tek tek anlatacağız. Halkımız bunları bilecek bilmek de en büyük haklarıdır” dedi.

 

“ERGENE BELEDİYESİNİN ANAHTARINI CUMHURBAŞKANIMIZA VERECEĞİZ”

 

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karacadan sonra söz alan AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Hamdi Sarıer, “Şahsım Ergene Belediye Başkanlığı’na layık görüldüğü günden beri ve öncesi Ergene halkına ve partime layık olabilmek için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve göstermeye devam edeceğim. Benden sonra bayrağı devir alan Cem Karaca kardeşime ve yönetimine önümüzdeki meşakkatli yolda başarılar diliyorum. Ben ilçe teşkilatımla birlikte 2019 yerel seçimlerinde Ergene Belediyesi’nin anahtarını almaya yemin ettik ve bu anahtarı alıp 1 Nisan sonrasında sayın Cumhurbaşkanımıza, bu ekiple birlikte anahtarı götüreceğimize inancımız tamdır. Hiç kimse inanmadığı davanın peşinde koşmaz, mücadeleler önce inançtan geçer sonra çalışmayla devam eder. Biz sonuca çok yaklaştık. 50 gün sonra Ergenemizin yönetimi emin ellere geçerek değişeceğini sizlere söylemek isterim” dedi.

 

İmdat Şahin