• “Chp'den Şimdi Bize Daha Fazla Oy Gelecek”
Çorlu Güncel

“Chp'den Şimdi Bize Daha Fazla Oy Gelecek”

  • 11 Şubat 2019
  • 1061 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Yönetimi’nin istifasını değerlendiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, “CHP’den de oy alacağımızı biliyordum şimdi daha da fazla alacağımıza inanıyorum” dedi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

 

“Bizim için çok büyük bir avantaj tabi gümbür gümbür geliyoruz” diyen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkanı Serkan Erçili; “Çorlu’da hizmet mağdurlarının oyunu alacağımızı biliyoruz, CHP’den de oy alacağımızı biliyordum şimdi daha da fazla alacağımıza inanıyorum. Çok güzel bir meclis yapıyoruz, içimizde her partiyi temsil eden arkadaşlarımız var. 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde çok sürprizler bekliyorum, en sürpriz olan da Çorlu olacak. Kale dedikleri Çorlu ve Tekirdağ en büyük sürprizi yapacak Cumhuriyet Halk Partisi’ne. Bizde genel başkanımıza cumhurbaşkanımıza, Devlet Bahçeliye Tekirdağ’dan güzel hediyeler sunacağız. Bundan sonra her şey farklı olacak. CHP açısından çok rahat yıllar geçti ceketimi koysam alırım diyorlardı artık o kadar kolay değil” dedi.

 

YÜZLERİNDEKİ TELAŞI GÖRÜYORUM

 

Cumhuriyet Halk Partili arkadaşların yüzlerindeki telaşı gördüğünü ifade eden Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili “Şu andan sonra gelecek ilçe başkanı ne kadar istikrarlı olacak. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi mensuplarının yüzlerinde telaşlar okunuyor. Yani şu saatten sonra gelecek ilçe başkanı da ne kadar istikrarlı olur, oda meçhul” dedi.

 

İmdat Şahin