• Otobüs Duraklarının İşgali Sürüyor
Çorlu Güncel

Otobüs Duraklarının İşgali Sürüyor

  • 09 Şubat 2019
  • 1060 Kez Okundu

Çorlu’da otobüs durakları araçlar tarafından işgal edilmeye devam ediyor.

Araçlarını belediye otobüs duraklarına park eden araçlardan hem otobüs şoförleri rahatsız hem de vatandaşlar. Belediye otobüs şoförleri; “Hemen hemen her durakta bu türlü manzaralarla karşılaşıyoruz. Bizler durağa girmekte zorlanıyoruz, vatandaşlarda doğal olarak bizlere kızıyorlar” dedi.

 

DURAKLARA YAKLAŞAMIYORUZ

 

Otobüs duraklarına araçlarını park eden sürücülerin kendilerini zor durumda bıraktığını ifade eden otobüs şoförleri gazetemize konuştu: “Çorlu’nun her yerinde otobüs durakları otopark gibi kullanılıyor. Araçlar yasak olmasına rağmen otobüs duraklarına park ediliyor. Durum böyle olunca bizler duraklara yanaşamıyoruz. Yolda yolcularımızı bırakmak zorunda kalıyoruz. Yolcularda doğal olarak bizlere kızıyor, suç bizde değil” dedi.

 

MAALESEF ÖNLENEMİYOR

 

Vatandaşlarda otobüs duraklarına araç park etmesine tepki göstererek; “Otobüs durakları maalesef araçların istilası altında. Otopark bulamayan sürücüler gelip otobüs duraklarına araçlarını park ediyorlar. Bizler otobüsler durağa yaklaşamadığı için inip binerken zorlanıyoruz. Sürekli bu sorunu yaşıyoruz, otobüsler hiçbir zaman doğru düzgün durağa yaklaşamıyor park eden araçlar yüzünden. Duraklarımızın araçlar tarafından park yeri olarak kullanılmasını istemiyoruz. Duraklara rahatlıkla otobüslerin yanaşmasını ve rahat bir şekilde inip binmek istiyoruz. Yetkililer duraklara park edilmesine çözüm bulsunlar” dedi.

 

İmdat Şahin