• Başkan Yüksel Samsunlularla Buluştu
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel Samsunlularla Buluştu

  • 09 Şubat 2019
  • 1021 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesinde Samsunlu vatandaşlar ile buluştu. Ergene Belediyesinin yapmış olduğu ve yeni dönemde yapılacak olan projelerden bahseden Başkan Yüksel, Samsunlu vatandaşlarla samimi bir ortamda fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Yüksel “Ergenemizde Samsunlu kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum, Ergene ilçesi Türkiye’nin farklı bölgelerinde doğup büyüyen insanları içinde barındırıyor. Her yöreden, her kesimden insanımız Ergene’de yaşanmaktan çok mutlu, onların mutluluğu bizim Ergene’de doğru işler yaptığımızı gösteriyor” dedi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Trakya bölgesinde Ergene Belediyesinin yeni kurulan bir İlçe olmasına rağmen kısa sürede büyük işlere imza attıklarının altını çizerek, “Ergene Belediyemizin kurulmasından sonra özellikle kırsal kesimde su ve yol sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini çözüme kavuşturduk. Alt yapıya yapılan yatırımlar görünmeyen yatırımlar, birçok belediye öncelikle insanların gözüne hitap edecek projeleri hayata geçirirler ama biz öncelikle alt yapıya önem verdik ve alt yapımızı yeniledik, yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları yaptık halkımızın yol sorununu ortadan kaldırmak için gece gündür demenden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Ergene İlçemizin en ücra köşelerine hizmet yaptık, bu hizmetleri yaparken dil, din, ırk, mezhep ve insan ayrımı yapmadık” dedi.

 

Ergene’de gençlere ve spora da büyük destek verdiklerini belirten Başkan Yüksel, “Tekirdağ Bölgemizi profesyonel liglerde temsil eden tek futbol takımı Ergene Velimeşespor kulübüdür, amatör liglerde mücadele etmeye başlayan Ergene Velimeşsporumuz yaşadığı şampiyonluklar ile profesyonel lige yükseldi. Gençlerimizi spora teşvik ederek onları Ergene Velimeşesporumuza kazandıracağız. Belediyemizin düzenlediği yaz kurslarında çeşitli branşlarda çocuklarımız eğitim aldı, sömestr tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için düzenlemiş olduğumuz bu kurslarımızdan velilerimizden hiçbir ücret alınmadı, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Belediyemiz yeni dönemimizde gençlere yönelik birçok farklı kurs düzenleyeceğiz” dedi.

 

Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten Ergene’de ki Samsunlu vatandaşlar bu güzel çalışmalarından dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler.