• Güvenli Okul Güvenli Gelecek Broşürleri Hazırlandı
Çorlu Güncel

Güvenli Okul Güvenli Gelecek Broşürleri Hazırlandı

  • 08 Şubat 2019
  • 1466 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün ve S.S 163 Nolu Çorlu Öğrenci Taşımacılığı Kooperatifin katkılarıyla “Güvenli Okul Güvenli Gelecek” broşürünün hazırlandı.

BROŞÜRLER DAĞITILACAK

 

Broşürlerin dağıtımıyla ilgili bilgi veren S.S 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Behçet Yavumen; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan broşür okula erişimi servisle sağlayan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dağıtılacak. Bu broşürün hazırlanmasına bizlerde sponsor olduk. Bu broşürlerle birlikte öğrencilerimizin velililerimiz ve öğrenci servisi işi yapan kişiler bilgilendirilecek” dedi

 

GÜVENLİ TAŞINMALARININ SAĞLANMASI AMACIYLA HAZIRLANDI

 

Konuşmasını sürdüren S.S 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Behçet Yavumen bu broşürün hazırlanmasında bizlerde elimizden gelen gayreti gösterdik. Burada amaç öğrencilerin velilerin ve öğrenci taşımacılığı yapan arkadaşların bilgilenmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizin zararlı madde kullanımı ve şiddet gibi risklerden korunması okullarda şiddetin önlenmesi ve azalması gibi genelgeler ve Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılan “Okullarda Güvenli Ortamın Sağlanmasına Yönelik Koruyucu ve Önleyici Tedbirlerin Artırılmasına İlişkin İşbirliği Protokolü” gereği daha güvenli ortamda eğitim görmelerinin sağlanması evden okula okuldan eve gidiş gelişlerinde güvenli taşınmalarının sağlanması amacıyla, Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve S.S 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi işbirliği ile öğrencilere, velilere ve servis şoförleri ve servis rehber personellerine yönelik tavsiye ve bilgiler içeren “Güvenli Okul Güvenli Gelecek” başlıklı broşür hazırlandı” dedi.

 

.