• Çorlu'dan Park Manzaraları
Çorlu Güncel

Çorlu'dan Park Manzaraları

  • 08 Şubat 2019
  • 1442 Kez Okundu

Çorlu’daki otopark sıkıntısı her geçen gün artıyor, sürücüler boş yer bulamadıkları zaman araçlarını kaldırımlara park ediyorlar, her hangi bir cezai işlemle de karşılaşmıyorlar.

Çorlu’nun her mahallesinde kaldırıma park eden araçları görmek vatandaşları çileden çıkartıyor. Vatandaşların yürümesi için yapılan kaldırımlar araçlara tahsis edilir duruma geldi. Araç sürücüleri her hangi bir cezai işlemle de karşılaşmadığı için araçlarını kolaylıkla kaldırımlara bırakıyor. Yetkililer ise bu durumu sadece izliyorlar.

 

“ÇORLU’DA KALDIRIMLAR OTOPARK OLDU”

 

Vatandaşların yürümesi için yapılan kaldırımlara araçlar tarafından işgal edilmesini gazetemize değerlendiren vatandaşlar, “Çorlu’da kaldırımlar otopark oldu. Bunun mutlaka önüne geçilmesi gerekiyor. Çorlu’nun hangi mahallesine giderseniz gidin mutlaka kaldırımlara araçlarını park etmiş sürücülerle karşı karşıya geliyoruz. Çünkü binlerce araç var ve otoparklar maalesef yetersiz, durum böyle olunca da araç sürücüleri hemen kolay yoldan kaldırıma araçlarını park ediveriyorlar” dedi.

 

“YETKİLİLER SEYREDİYOR”

 

Araç sürücüleri kaldırımlara araçların park ediyor ama maalesef Çorlu’daki yetkililerde bu durumu izlemekle yetiniyor diyen vatandaşlar; “Araç sürücüleri araçlarını kaldırımlara park ediyor fakat Çorlu’nun yetkilileri de bu durumu sadece seyrediyor. Cezai işlemler artırılmaz veya uygulanmaz ise bu durum böyle devam edecektir. Daha bizler arabası çekiciye yüklenmiş bir sürücü görmedik. Veya yanlış araç park ettiği zaman ceza kesilen kimseyi de görmedik. Cezalar kesilse o sürücüler kaldırıma veya başka bir yanlış yere araçlarını park etmezler. Biz yetkililerin izleyici olmasını istemiyoruz müdahale etmesini istiyoruz” dedi.

 

İmdat Şahin