• Serkan Erçili Sahada Hız Kesmiyor
  • Serkan Erçili Sahada Hız Kesmiyor
  • Serkan Erçili Sahada Hız Kesmiyor
Çorlu Güncel

Serkan Erçili Sahada Hız Kesmiyor

  • 07 Şubat 2019
  • 1174 Kez Okundu

AK Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakının Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili seçim çalışmalarında hız kesmiyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, AK Parti SKM tarafından hazırlanan program doğrultusunda kurum ve kuruluşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. İlçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretler programları çerçevesinde sabah saatlerinde Çorlu Öğretmenevinde Memur-Sen Başkanı Bülent Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Erçili’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan’da eşlik etti. Memur-Sen yöneticileriyle yaklaşık 1 saat süren bir görüşme gerçekleştiren başkan adaylarının bir sonraki durağı ise Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ile bir araya gelen Erçili ve Özcan kurum çalışanlarını da ziyaret ederek seçimler öncesi destek istediler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki temaslarının ardından Çorlu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hüseyin Gürel, Kooperatif Müdürü Hüseyin İnci Üst Yönetim Birlik Başkanı Emre Yılmaz ve kooperatif yöneticileri ile bir araya gelen başkan adaylarının bir sonraki durağı ise S.S. 17 No’lu Çorlu Güven Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Kooperatif Başkanı Mustafa Filiz ve yöneticilerle yaklaşık 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili programın ardından ilçe teşkilatına geçtiler.

 

Programlar sonrası kısa bir açıklama yapan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “Adaylığımız açıklandıktan hemen sonra saha çalışmalarımıza hız kazandırdık. Bunun yanı sıra sahada vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi de bizleri fazlasıyla mutlu etmekte ve çalışmalarımıza daha büyük bir motivasyon ile hazırlanmamıza sebep olmakta. Yaptığımız ziyaretler neticesinde şehrimizdeki sorunları daha yakından tanıma fırsatı buluyor ve sorunları yerinde gözlemliyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart sonrası Çorlu Belediyesinde Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı olarak halkımızın teveccühü ile görev tevdi edilirse Çorlu’muzu özlediği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Diye konuştu.