• Ergene'nin Çehresi Değişmeye Devam Ediyor
Ergene

Ergene'nin Çehresi Değişmeye Devam Ediyor

  • 02 Şubat 2019
  • 2432 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi Adalı Halil Pehlivan Sokakta son aşamaya gelinen kilit taş döşeme çalışmalarını inceledi. Mahalle sakinleri bu güzel çalışmadan dolayı Başkan Yüksel’ teşekkür etti.

Hizmet belediyeciliği ile vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Ergene Belediyesi, ilçe genelinde kilit taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Yeşiltepe Mahallesi Adalı Halil Pehlivan Sokakta kilit taşı çalışmalarında son aşamaya geldi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan kilit taş çalışmalarını yerinde inceledi. Hafta başından itibaren başlayan çalışmalarda son aşamaya gelinirken mahalle sakinleri bu güzel çalışmadan dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de göreve geldiğimiz andan itibaren toplamda 806.983 metrekare kilit taş kullanarak 94 kilometre yeni yol yapıldı. İlçe genelinde yaklaşık 81.000 ton asfalt ile toplamda 30 kilometre yeni asfalt yol yapıldı. Vatandaşlarımızın yol sorununu çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz, modern yollarımız ve sokaklarımız ile Ergeneniz çehresini değiştiriyoruz” dedi.