• Kaymakam Sarılı'dan Örnek Davranış
  • Kaymakam Sarılı'dan Örnek Davranış
  • Kaymakam Sarılı'dan Örnek Davranış
Çorlu Güncel

Kaymakam Sarılı'dan Örnek Davranış

  • 21 Ocak 2019
  • 1191 Kez Okundu

Evinde üç aydır hasta yatan dışarı çıkamayan 66 yaşındaki Erol Ayıklar isimli vatandaşı Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı evinde ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu güne kadar Çorlu’da halkın büyük takdirini kazanan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, halkın görmek istediği devletin sıcak ve şefkatli yüzünü bir kez daha göstererek büyük takdir topladı. Evinde yaklaşık üç aydır hasta yatan ve dışarı çıkamayan, 66 yaşındaki Erol Ayıklar isimli vatandaşı evinde ziyaret ederek moral verdi. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı karşısında gören Erol Ayıklar çok büyük bir mutluluk yaşadı. Vatandaşın görmek istediği gerçek devletin yüzünü halka yansıtan Kaymakam Sarılı büyük takdir topladı.

 

EVİNE GİDEREK ZİYARET ETTİ

 

Çorlu Kaymakam Cafer Sarılı sabah saatlerinde, Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde bulunan ve vatandaşlara ücretsiz birçok kurslarında verildiği merkezde kurs gören kadınların çocukları için yapılan kreşte karne törenine katıldı. Burada kurs gören 65 yaşındaki Semra Ayıklar eşinin yaklaşık üç aydır rahatsız olduğunu ve evden çıkamadığını, bu yüzden de moralinin bozuk olduğunu bildirmesi üzerine, Çorlu Kaymakamı Sarılı Semra Ayıklar’ın eşini görmek için evine gitti.

 

“VATANDAŞIMIZA YARDIM ETMEK BİZİM GÖREVİMİZ”

 

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Erol- Semra Ayıklar çiftinin sorunları ile ilgilenmeleri için yetkililere talimat verdi. Hastalığı nedeniyle uzun zamandır dışarı çıkamayan Erol Ayıklar için doktor ve gerekli tüm desteğin verilmesi için talimat veren Sarılı, “Hasta ve muhtaç durumda olan tüm vatandaşlarımıza devletimizin sıcak yüzünü göstermek, onlara yardım etmek bizim görevimizdir” dedi. 

 

“ALLAH KAYMAKAMIMIZDAN RAZI OLSUN”

 

Erol Ayıklar Kaymakam Sarılı’nın ziyaretinde; “Allah kaymakamımızdan razı olsun. Kendisi bir kez daha devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü bizlere göstermiştir. Kendisini hiç beklemiyordum. Büyük sürpriz oldu. Bu ziyaret benim için de çok büyük bir moral kaynağı oldu. Sayın Kaymakamımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

 

Kaymakam Sarılı’da aileye gereken desteklerin verilmesi ve yapılması gerekenler konusunda talimat vererek, Ayıklar ailesinin evinden ayrıldı. Ziyarete SODAM yetkilileri de eşlik ettiler.

 

İmdat Şahin