• “Online Diyet Programlarıyla Da Bize Ulaşabilirsiniz”
  • “Online Diyet Programlarıyla Da Bize Ulaşabilirsiniz”
Çorlu Güncel

“Online Diyet Programlarıyla Da Bize Ulaşabilirsiniz”

  • 21 Ocak 2019
  • 1307 Kez Okundu

Gizem Keşli Beslenme ve Danışmanlık Merkezi online diyet programlarıyla yurt içi ve yurtdışındaki insanlara sağlıklı yaşam için ulaşıyor.

“AMACIMIZ OBEZİTEYE KARŞI BAŞLATILAN SAVAŞI DESTEKLEMEK”

 

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Gizem Keşli Beslenme ve Danışmanlık Merkezi diyetisyenlerinden Merve Üzel, online diyet programını anlattı. Üzel, “Çorlu ve Lüleburgaz da 2 şubemiz var fakat amacımız profesyonel olan bu hizmetimizi Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak ve  böylece Türkiye de obeziteye karşı başlatılan savaşı desteklemek . Çalışan insan sayısı günümüzde çok  fazla olduğu için insanlar diyetisyene gitmeye çok fazla vakit bulamayabiliyorlar. Bazen de vakit oluyor fakat hizmet almak istedikleri diyetisyen farklı şehirde bulunabiliyor.  Biz  kurum olarak bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla 2013 yılından beri online diyet hizmeti veriyoruz. Bir dönem yoğun klinik danışanlarımızdan dolayı ara vermek zorunda kalmıştık. Fakat şube sayımız artınca ve ekibimiz büyüyünce , gelen yoğun talep üzerine tekrar bu hizmetimizi vermeye devam ettik” dedi.

 

“AKTİF İLETİŞİM SÖZ KONUSU”

 

Konuşmasını sürdüren Diyetisyen Merve Üzel online diyet programında aktif iletişimden söz etti. Üzel, “Online diyet sistemimiz Lüleburgaz ve Çorlu da ikamet etmeyen kişilerin dahil olabildikleri, mail ve telefon üzerinden   yürütülen bir sistem. 1 aylık , 2 aylık ve 3 aylık paket seçenekleri sunuyoruz.  2 haftada bir düzenli olarak online diyet danışanımızı telefonla arıyoruz.  Sürecinin nasıl geçtiğini konuşuyoruz , olumlu veya olumsuz noktaları belirliyor ve bu doğrultuda yeni  programlarını  hazırlıyoruz. Böylece aynı  yüzyüze danışmanlık alıyor gibi motivasyonunuz düşmüyor çünkü programlar 2 haftada bir yenilenmiş oluyor ve 2 haftada bir de diyetisyeninizle  konuşma imkanınız oluyor. Ayrıca gün içinde aklınıza takılan soruları mail , mesaj veya whatsapp aracılığıyla sorabiliyorsunuz . Gün  sonunda tüm sorulara dönüş yapıldığı için aktif bir iletişim söz konusu oluyor . Böylece danışanımız kendini ihmal edilmiş hissetmiyor” dedi.

 

“ONLİNE HİZMETİMİZİ YURT İÇİ VE YURTDIŞINA DA VERİYORUZ”

 

“Kişiler programa başlamadan önce bir bilgi formu dolduruyor ve kan tahlillerini yaptırıyorlar . Böylece uygulanan diyet listesi onların sevdikleri yiyecekler üzerinden ve onların yaşam tarzına göre hazırlanıyor. Kan tahlillerinde sorunlu olan değerler varsa bunları düzenleyecek beslenme tedavisi oluşturuluyor” diyen Merve Üzel online diyet programını yurt içi ve yurt dışına verebiliyoruz” dedi. Üzel, “Bu hizmetimizi İstanbul , İzmir , Ankara gibi yurt içi şehirler gibi yurtdışı ülkelere de veriyoruz. Almanya, Amerika ve Suudi Arabistan dan  danışanlarımız oldu. Tabi yurtdışından olan danışanlarımızda süreç daha farklı ve detaylı işliyor çünkü onların etnik yeme düzenlerini önce onlardan öğreniyoruz , araştırıyoruz.  Sonra onlara uygun  bir program hazırlıyoruz.Online diyet sistemimizle ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz 0530 441 6898 nolu ofis telefonlarımızdan bize ulaşabilir veya [email protected] a mail atabilirsiniz” dedi.

 

İmdat Şahin