• 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
  • 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
Çorlu Güncel

55 Bin Öğrenci Karne Aldı

  • 18 Ocak 2019
  • 1229 Kez Okundu

Çorlu’da Eğitim Öğretim gören 55 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ve Milli Eğitim Müdürlüğü Çorlu Şube Müdürleri Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu’nda öğrencilere yarıyıl karnelerini verdi. 50 bin örgün eğitimdeki ilk orta, lise düzeyindeki okullardaki öğrenciler ve 5 bin civarındaki açık öğretimde okuyan öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve beraberindeki heyet önce Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulunda engelli sınıfındaki öğrencilerin karnelerini verdi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Cafer Sarılı ve Çorlu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün onlarla fotoğraf çektirdi.

 

“CİDDİ BİR SIKINTI OLMADAN BİRİNCİ DÖNEMİ TAMAMLADIK”

 

Daha sonra diğer sınıflara geçen Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı tek tek öğrencilerin karnelerini dağıttı. Öğrencilere sorular soran Cafer Sarılı, öğrencilerin cevabı karşısında çok başarılılar diye cevap verdi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu karne programı çıkışında basın mensuplarına konuşan Sarılı, Bugün öğrencilerimiz karne günü, İlçemizde toplam örgün eğitimde 50 bin öğrenci 3200 de öğretmenimiz var. Birinci dönem bizim için çok sağlıklı ve sıhatli şekilde geçti. Okullarımızda aldığımız ciddi önlemler vardı. Özellikle risk bölgesinde gördüğümüz 26 tane okulumuza polis zimmetlemiştik. Diğer okullarımıza da güvenlik görevlisi vardı. Çok ciddi bir sıkıntı olmadan Eğitim Öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Ben burada bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, hepsine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz de gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

“AİLELER ÇOCUKLARINI KARNELERİYLE DEĞERLENDİRMESİN”

 

Konuşmasını sürdüren Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı velilere bir uyarıda bulundu. “Velileri çocuklarını karneleriyle değerlendirmesinler ilerleyen zamanlarda başarısız öğrenci başarılı olabilir diyen Sarılı şöyle konuştu: “Verilen karneler bir değerlendirme birinci dönemin bir değerlendirmesi. Ailelerimiz bu konuda hassas olsunlar, çocuklarını karneleriyle değerlendirmesinler. Zaman ilerledikçe çocuklar kendilerini daha da geliştirecekler, daha da başarılı olacaklar. Burada karnelerinin başarısız olması onların başarısız olduğu anlamına gelmez. Ben bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ŞİMDİDEN ÖZLEDİK”

 

Öğrencileri ve öğretmenleri birinci dönem için tebrik eden Çorlu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün öğrencileri şimdiden özlediklerini belirtti. Üzgün konuşmasını sürdürürken öğrencilere de güzel bir tatil geçirmesi temennisinde bulundu. Üzgün, “Bende öğrencilerimizi öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Onları kutluyorum. Çocuklarımıza gençlerimize aileleriyle beraber çok güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum, şimdiden daha öğrencilerimizi özledik” dedi.

 

İmdat Şahin