• Saadet Partisi'nden Gazetemize Ziyaret
  • Saadet Partisi'nden Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

Saadet Partisi'nden Gazetemize Ziyaret

  • 17 Ocak 2019
  • 1142 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve Belediye Başkan Aday Adayı Salih Ertürk gazetemize ziyarette bulundular.

Saadet Partisi heyeti gazetemiz yazı işleri müdürü Ozan Turan karşıladı. Ozan Turan ile birlikte görüş alışverişinde bulunan Saadet Partisi heyeti yerel seçimler için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için dört aday adayı çıkaran Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nın adayı 27 Ocakta netlik kazanacak.

 

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Salih Ertürk dört aday adayının da parti için mücadele ettiğini, kim aday olursa diğer aday adayları olarak sürece destek vereceklerini belirtti. Ertürk, “31 Mart yerel seçimlerine Saadet Partisi olarak Çorlu da hazırlanıyor. Ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, vatandaşlarımıza nasıl bir yerel yönetim kurmak istediğimizi anlatıyoruz. İnsanlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 20 yıldır Çorlu’yu yönetmesinden pek memnun değiller. Çorlu’nun çok fazla sorunu var ve bu sorunlar çözüm bekliyor” dedi.

 

SAADET PARTİSİ VARSA ÇARE DE VARDIR

 

Konuşmasını sürdüren Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Salih Ertürk, “Çorlu’nun önemli belli başlı sorunları var, yolundan tutun, trafiğine birçok sorunla Çorlu halkı karşı karşıya, biz Saadet Partisi olarak bu sorunları yakından takip ediyoruz ve biliyoruz. Saadet Partisi’nin bilgi birikimi sorunları çözmeye yetecek güçtedir. Saadet Partisi varsa çare de vardır. Saadet Partisi Milli Görüş geleneğinin bugünkü temsilcisidir. Biz geçmişte yaptığımız belediyeciliklerle kendimizi kanıtlamış bir partiyiz” dedi.

 

İmdat Şahin