• “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
  • “5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”
Çorlu Güncel

“5 Yılı Alnımızın Akıyla Tamamladık”

  • 14 Ocak 2019
  • 1031 Kez Okundu

Ergene Belediye başkanı aynı zamanda CHP Ergene Belediye Başkan adayı olan Rasim Yüksel CHP İlçe binasında adaylık açıklamasında gerçekleştirdi.

Çok sayıda partilinin katıldığı aday açıklama törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş katıldı.

 

“GÜVENİMİZ VE DESTEĞİMİZ TAMDIR”

 

Düzenlenen aday açıklama töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra mikrofonu CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy aldı. Rasim Yüksel’in adaylığının hayırlı olmasını dileyen Ulusoy, “Rasim Yüksel’e desteğimiz ve güvenimiz tamdır” dedi. Ulusoy, “Bu güne kadar, her zaman örgütünün yanında olan, başkan adayımız sayın Rasim Yüksel’e, adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz.

Belediye başkan adayımız sayın Rasim Yüksel’e, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Örgütü olarak, desteğimiz ve güvenimiz tamdır. bugünden itibaren, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene örgütü için, seçim süreci başlamıştır. 5 yıl önce olduğu gibi, bu dönemde de, biz çok çalışacağız. ergenede çalmadık kapı, sıkmadık el, bırakmayacağız. Her bir Ergenelinin gönlünü kazanmak için çalışacağız. Ergene belediyemiz, 5 yıl, çok güzel hizmetler yaptı” dedi.   

 

“ERGENE’YE GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”

 

Konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel öncelikle katılanlara teşekkür etti. 5 yılı alınlarının akıyla tamamladıklarını belirten Rasim Yüksel konuşmasını sürdürdü: “Çok şükür 5 yılı, yüzümüzün akı ile tamamladık. Ergenemize güzel projelerle, güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Ergenemizde problemlerin çoğunu çözdük, her mahallemize hizmet götürdük. Yeni projelerimiz ile, kalanlarını da biz çözeceğiz. Bundan hiç kimsenin, zerre şüphesi olmasın. Bugün, Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi’nde yaşayan insanlarımız temiz su içiyorsa, bu bizim ve Büyükşehir belediyemizin sayesindedir. Bu mahallelerimizin kanalizasyonu sorunsuz ise bizim ve Büyükşehir belediyemizin sayesindedir.Bugün vatandaşlarımız, asfalt ve taş yolları kullanıyorlarsa, bizim ve Büyükşehir belediyemizin sayesindedir” dedi.

 

YOLLARIN YAPIMINDA BAZI GECİKMELER YAŞANDI

 

Ergene İlçesi’nde yolların yapılmasında bazı problemler yaşadıklarını da belirten Rasim Yüksel seçimlerden sonra yol sorununu bitirmeyi planladıklarını belirtti. Yüksel, “Yollarımızın tamamını bitiremedik. Vatandaşımız haklı mı, elbette haklı. Ama bazı yolların yapımında bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı gecikmeler yaşanıyor. İhalesini yaptığımız halde müteahhitleri battı. Sıkıntılı süreçler yaşadık, bunların hepsini çözeceğiz.

Seçimlerden sonra, mahallerimizdeki yol sorununu bitirmeyi amaçlıyoruz. İddia ediyorum, beş yıl sonra, Ergene’de yol sorunu diye bir şey konuşulmayacak” dedi.

 

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

 

!Modern belediyeciliğin en güzel örneklerini, projelerini Ergenemizde göreceksiniz.

Çevreci belediyeciliğin en güzel örneklerini göreceksiniz. Yeşil Ergene’yi hep beraber yaratacağız. Sosyal belediyecilikteki başarılarımızı daha da ileriye götüren, kültür merkezi, gıda bankası, aşevi ve taziye evi, cem evi gibi projelerimizin, hayata geçtiğini göreceksiniz” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konuşmasına şöyle devam etti. Yüksel, “Bu işlerimizi yaparken, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada, ekip ruhu ile, ben değil, biz diyerek çalışacağız. Bu şehir ile ilgili bir fikri olana, sana ne, demedik, demeyeceğiz.

Bu şehir ile ilgili bir sorun iletene, bana ne, demedik, demeyeceğiz. Herkesin fikrini değerlendirerek, bu şehri ortak akıl ile yönetmeye devam edeceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız, birleştirici olacağız ve hep birlikte başaracağız” dedi.

 

İmdat Şahin