• Aslan İle Yola Devam Edildi
  • Aslan İle Yola Devam Edildi
  • Aslan İle Yola Devam Edildi
Çorlu Güncel

Aslan İle Yola Devam Edildi

  • 14 Ocak 2019
  • 1552 Kez Okundu

Türk Ocakları Derneği Çorlu Şubesi yaptığı 7’inci Olağan Genel Kurul ile Mustafa Aslan ile yola devam kararı aldı.

Türk Ocakları Derneği Çorlu Şubesi, dernek binasında yaptığı seçimli genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Mustafa Aslan tekrar başkanlığa getirilirken Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve AK Parti Çorlu Belediye Başkan adayı Serkan Erçili genel kurulda Türk Ocakları Çorlu Şubesi’ni yalnız bırakmadı.

 

“AMACIMIZ TÜRK MİLLETİNİ YÜCELTMEK”

 

Genel kurulda konuşma yapan Mustafa Aslan şunları söyledi: “Türkiye’nin en eski ve en büyük sivil toplum kuruşu olan Türk Ocakları resmi olarak 25 Mart 1912 de kurulmuş olsada, kuruluş çalışmaları 1911 yılında 190 askeri tibbiyeli öğrenci tarafından başlatılmıştır. Kuruluşundan bugüne kadar çeşitli sıkıntılar geçirmiş olmasına rağmen bugün kuruluş felsefesine uygun olarak üyeleriyle birlikte Türk Ocakları dimdik ayaktadır. Türk Ocakları’nın yegane gayesi Türkçülük ülküsüne bağlı kalarak, Türk Milleti’ni sevmek ve onu yüceltmektir. Bu günün Türkiye’sinde Türk Ocaklarının ehemmiyeti bir kez daha ortaya çıkmıştır” dedi.

 

YÖNETİM KURULU ŞÖYLE OLUŞTU

 

Türk Ocakları Derneği Çorlu Şubesi’nin başkanı Mustafa Aslan Yönetim Kurulu Üyeleri; Kemal Aktaş, Yavuz Akpınar, Erol İlhan, Caner Baysal, Menderes Yıldırım, Fikret Seyhan  olarak belirlendi. 

 

İmdat Şahin