• Kazanan Dostluk Oldu
Çorlu Güncel

Kazanan Dostluk Oldu

  • 14 Ocak 2019
  • 927 Kez Okundu

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği, Çorlu’daki futbol ve sporseverleri bir araya getirdiği 10-14 Ocak tarihleri arasındaki tavla turnuvası sona erdi.

Çorlu Beşiktaşlılar Dernek lokalinde 4 gün süren tavla turnuvasında kazanan dostluk oldu. Tüm futbol ve sporseverlerin katılımına açık düzenlenen turnuvada renklerin kardeşliği tekrardan gün yüzüne çıkarıldı. Renklerin kardeşliği paralosu ile başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada birinci Gürkan Güler, ikinci Müfit Molla, üçüncü Hüseyin Çilen, dördüncü de Hayati Dutkuner oldu.

Düzenlenen Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Tavla Turnuvasında konuşan Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz, renklerin kardeşliği sloganı ile başlatılan tavla turnuvasının amaçlar doğrultusunda dostça sonuçlandırmanın memnuniyetini yaşadıklarını ve söz konusu etkinlik sayesinde katılımcılar arasında büyük bir kaynaşmanın sağlandığını belirtti. Başkan Yılmaz turnuvanın kazanan ve katılımcılarına tebrik ve teşekkürlerini iletti. Turnuvanın sonunda düzenlenen törenle dereceye girenlere plaket ve hediyeleri Çorlu Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri tarafından takdim edildi.