• Reyap Hastanesi Gazetecileri Unutmadı
Çorlu Güncel

Reyap Hastanesi Gazetecileri Unutmadı

  • 11 Ocak 2019
  • 1233 Kez Okundu

Özel Çorlu Reyap Hastanesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebi ile ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Özel Çorlu Reyap Hastanesi yönetimi, ilçede görev yapan basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Özel Çorlu Reyap Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Oktay, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak hastane çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Oktay, “Bugün bizim için özel ve anlamlı gün. Bizleri sizlerle bir araya getiriyor ve sizlerle bir takım şeyleri paylaşma fırsatı veriyor. Gazeteciler, 7 gün 24 saat hava şartlarlı ne olursa olsun yaptığınız özverili meslekten dolayı sizleri de kendimize benzetiyoruz. Bu hizmeti Çorlu’ya sunduğunuz için sizlere Özel Çorlu Reyap Hastanesi olarak teşekkür ediyoruz. Çorlu ve ülke genelinde çok büyük işler yapıyorsunuz, hepinizi tebrik ediyorum. Biz Reyap Hastanesi olarak, bu süreçte çalışmalarımızı arttırdık. Akademik alanda kadromuzu genişlettirdik. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. İnşallah 2019 yılında daha iyi çalışmalarımız ile sizlere bilgiler vereceğiz.”dedi.

 

 

Düzenlenen programa Özel Reyap Hastanesi İstanbul Başhekimi Op. Dr. Hıdır Yüksel, Özel Reyap Hastanesi Çorlu Başhekimi Dr. İbrahim Oktay, Hastane Müdürü Yaşar Çekiç, Başhemşire Nurhan Osmanoğlu, Kurumsal İletişim Sorumlusu Sabri Arıcı ve Hasta Hizmetleri Müdürü Emel Karataş da katıldı. Programın sonunda ilçede görev yapan basın mensupları, Özel Çorlu Reyap Hastanesi yönetimine gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı teşekkür etti.