• Güvenlik Önlemleri Alındı
  • Güvenlik Önlemleri Alındı
Çorlu Güncel

Güvenlik Önlemleri Alındı

  • 10 Ocak 2019
  • 1056 Kez Okundu

6 Aralık tarihinde gündeme taşıdığımız “Birileri Bunlara Dur Desin” haberimiz sonrasında geri dönüşüm kutularının güvenliği alındı.

“Birileri Bunlara Dur Desin” haberimizde kağıt toplayıcıları Polis Karakolu’nun hemen üst tarafındaki kilidi olmayan geri dönüşüm kutusuna girerek içindeki plastikleri ve kağıtları arabasına yükleyip götürmüştü. Haberimizden sonra kilidi olmayan geri dönüşüm kutularında gerekli çalışmalar yapılarak kilitleri takıldı.

 

Çorlu’daki kağıt toplayıcıları gün ve gün sorun olmaya devam ediyor. Trafiğe engel olan, kaldırımları işgal eden kağıt toplayıcıları şimdi de geri dönüşüm kutularının içine girerek plastik ve kağıtları alıyorlar diye haberleştirdiğimiz haberimizden sonra güvenlik tedbiri alınması sonucu geri dönüşüm kutularını kağıt toplayıcıları boşaltamıyor. Polis Karakolu’nun hemen üzerinde bulunan geri dönüşüm kutusuna kilit takılmış durumda. Kilidi takılarak güvenliği alınan geri dönüşüm kutusu ağzına kadar dolmuş geri dönüşümcüler tarafından boşaltılmayı bekliyor.

 

Durumu sorduğumuz vatandaşlar gazetemize açıklamada bulundu: “Kağıt toplayıcıları gerçekten trafiğide çok engel oluyor. Bazen kaldırımlardan geçiyorlar insanlar kaldırımları kullanamıyor. Geri dönüşüm kutularının onlar tarafından boşaltılması da hiç hoş bir durum değil. Yetkililer onlarla ilgili gerekli önlemleri alması lazım” dedi.

 

İmdat Şahin