• Demir Pedal'dan Örnek Davranış
Çorlu Güncel

Demir Pedal'dan Örnek Davranış

  • 10 Ocak 2019
  • 1190 Kez Okundu

Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği farkındalık yaratmak için resim yarışması düzenliyor. Resim yarışmasını kazananlara bisiklet hediye edilecek.

Dernek Başkanı Serhat Altay yaptığı açıklamada, “Bisikletin özellikle yarınımızın teminatı çocuklarımızın hayatındaki önemini ve yerini anlatabilecekleri ilçe kaymakamlığının milli eğitim müdürlüğünün Çorlu Belediyesi’nin, Süral Bisiklet’in, Mavi Mutfak Organizasyonun ve Orion Alışveriş Merkezi’nin destekleri ile ilk öğretim ve lise öğrencilerini kapsayan en iyi  üç resme bisikletlerin verileceği ‘’ bisikletim ve ben adlı ‘’ resim yarışması düzenledik.  Yarışmaya öğrenciler serbest stil boyama ve A/3 boyutunda eserlerle katılabilecek dereceye giren ve sergilenmeye uygun görülen eserler 4 gün boyunca Orion Alışveriş Merkezi’nde halkımızın beğenisine sunulacak ve 31 Ocak  2019 günü saat 18:00 sergi açılışı ve ödül töreni düzenlenecektir. Törene tüm halkımız bekliyoruz” dedi.

 

Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Serhat Altay, “amacımız bisikletin şehirlerin bir parçası olduğu gerçeğini çocuklarımızdan başlayarak herkesime yaymak olduğunu farklı projelerle konuyu gündemde tutmaya çalışacaklarını”  söyledi.

 

İmdat Şahin