• “Yerel Seçimlere Çok Güçlü Hazırlanıyoruz”
Çorlu Güncel

“Yerel Seçimlere Çok Güçlü Hazırlanıyoruz”

  • 09 Ocak 2019
  • 1073 Kez Okundu

Yerel seçimler yaklaşırken Saadet Partisi aday adaylık başvuruları devam ediyor. Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkanlığı için dört aday adayı başvuru yaptı.

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan aday adaylıkları süreciyle ilgili konuştu: “ Saadet Partimiz Türkiye sathında tüm il, ilçe, beldelerde olduğu gibi Çorlu'da da Belediye Başkan adayları çıkartıyor. Teşkilâtımızda online temayül yapıldı. Üyelerimiz aday teklifleri yaptı. Üye tesbit komisyonumuz da konu üzerinde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Tabiki bu arada başvurular değerlendiriliyor. Yerel seçimlere Saadet Partisi olarak çok güçlük hazırlanıyoruz” dedi.

 

Saadet Partisinin adayları özgeçmişleri şu şekilde: Salih Ertürk ,   1970 İstanbul doğumlu.1981 Arnavutkoy ilkokulunu 1984 Bebek ortaokulunu 1988 Bolu otelcilik ve turizm meslek lisesini 1994 Anadolu universitesi isletme fakültesinden mezun oldu.   Aslen Ordulu olan Salih Ertürk, Çeşitli  şirketlerde  yöneticisi olarak görev yaptı. 2003 yılında Çorlu’ya yerleşti . Şuan dekorasyon ve inşaat malzemeleri ve yalıtım  uygulamaları firması işletmektedir. Evli  ve 4 kız çocuk babasıdır.

 

Mustafa Gündoğdu; 1980 Samsun'un Terme ilçesi doğumlu. 1997  Terme İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra, 2002 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldu. Çeşitli fabrikalarda üst düzey  yöneticilik yapan Mustafa Gündoğdu  evli ve 2 çocuk babasıdır

 

Halit Çetintaş;1973 Erzurum doğumlu, İlkokul ve ortaokulu Erzurum’da tamamladı. Ailesi işi sebebiyle İstanbul'a taşındı.  Vatani görevini  Kırıkkale'de  tamamladıktan sonra İstanbul'a  dönerek değişik firmalılarda çalıştıktan sonra aile şirketi kurdu. Yaklaşık 16 yıldır   ticari hayatına 2016 yılı itibariyle Çorlu'ya  taşınarak devam etti. Halit Çetintaş evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Fatih Güçlü ; 1984 Balıkesir doğumlu. Ilkokulu Altınolukta, Ortaokul ve Lise öğrenimini Edremit'te tamamladı. Yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2011 tarihinde mezun oldu. . Şuan Çorlu'da ikamet eden Fatih Güçlü evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

İmdat Şahin