• Muhtarlar İle Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

  • 09 Ocak 2019
  • 1068 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Mahalle Muhtarlarına sabah kahvaltısı programı düzenledi.

Kahvaltı programında Muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel Muhtarların istek ve önerilerini dinledi.

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinin kafetaryasında düzenlenen sabah kahvaltısı programında Ergene de ki mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Yüksel, "Muhtarlarımız mahallelerimizde ki vatandaşlarımızın yol göstericisidir" dedi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz, düşüncelerini önemsiyoruz, muhtarlarımız ile birlikte hareket ederek mahallelerimize hizmetler götürdük. Ergene'de bulunan 17 mahallemize de farklı alanlarda hizmetlerimiz oldu, yeni dönemimizde de bu hizmetlerimiz artarak büyüyecek. Hazırlamış olduğumuz yeni projelerimiz ile mahallelerimizde yine yapılamayanları yapacağız. Hayal denilen hizmetleri Ergenemizde gerçeğe dönüştürdük, bunları hep birlikte yaptık muhtarlarımız sorunları bizlere söyledi ve bizler de bu sorunları çözüme kavuşturduk. Mahallelerimizde ki alt yapı ve üst yapı sorunlarını ortadan kaldırdık, düğün salonu ihtiyacı olan mahallelerimize düğün salonları yaptık, bozuk olan mahalle yollarımızı asfaltladık, yeni yapmış olduğumuz parklarımız ile mahallelerimizin çehresini değiştirdik. Bu projeleri gerçekleştirirken sabırlarından dolayı mahalle muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Mahallelerimize Yeni Futbol Sahaları

Ergene Belediyesinin spora büyük önem derdiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde Ergene'de bulunan mahallelere yeni futbol sahaları yapacaklarını belirterek gençleri spora yönlendirerek Ergenede sağlıklı bireyler yetiştireceklerini belirtti.

 

Yeni Sosyal Tesisler

Yeni dönemde Ergene'de ki mahallelere bir çok yeni hizmet yapılacağının müjdesini veren Başkan Yüksel, "Yeni dönemimizde mahalellerimize aile çay bahçeleri, açık ve kapalı düğün salonları, içinde yüzme havuzu bulunan kapalı spor salonu, bisiklet yolu ve bir çok yeni sosyal tesis yapılacak" dedi.

Başkan Yüksel bu projelerin daha detaylı bir şekilde açıklamalarını önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. Başkan Yüksel muhtarlar ile birlikte yapılan sabah kahvaltısı programında ayrıca mahalle muhtarların istek ve önerilerini de dinledi.