• Candan Yüceer Gazetecileri Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Candan Yüceer Gazetecileri Ziyaret Etti

  • 09 Ocak 2019
  • 1326 Kez Okundu

10 Ocak 1961 yılından beri kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi heyeti gazetecileri ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Tolga Kerem Dönmezer ve beraberindeki heyet Çorlu Gazeteciler Derneğinde gazetecilerle bir araya geldi.

 

“SORUNLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

 

CHP Milletvekili Candan Yüceer ise, “Sizler bizlerin haber almasında büyük bir rol üstlenmiş bulunuyorsunuz. Burada bu kadar fedakarca görev yapan siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Anlattığınız sorunlar tabi ki de önemli sorunlar. Ben her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bugün burada bizleri misafir ettiğiniz için bizler teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“GAZETECİLER İÇİNDE ZOR BİR DÖNEM”

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer konuşmasını sürdürdü:  “Maalesef bu dönemlerde gazetecilerin özgünce işlerini yapmaları pek mümkün değil. Özellikle iktidarı eleştirmek mümkün olmuyor, eleştiriye tahammülü olmayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Gazeteciler döneminin en ağır koşullarında işlerini yapmaya çalışıyor. Bu yüzden sizlerinde işiniz çok zor, kolaylıklar diliyorum, tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

 

“HALKIN OBJEKTİF HABER ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, “Bizler halkın objektif haber alması için çalışan bireyleriz. Tabi ki bizlerin de sorunları var. Bugün özgür basından söz ediliyor ama maalesef halen cezaevinde olan meslektaşlarımız var. Bugün son yıllarda birçok gazete sahibi, piyasalardaki olumsuzluklar nedeni ile çalışan sayısında azatlaya gidiyor ve bu vesile ile de birçok gazeteci arkadaşımız işsiz kalıyor. Zor bir meslek icra ediyoruz. Vatandaşların sorunlarını dile getirmek için gece-gündüz mesai yapıyor, doğru ve tarafsız haber anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizleri bu günümüzde unutmayarak ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

 

İmdat Şahin