• Ak Parti Tekirdağ İl Skm Göreve Başladı
Çorlu Güncel

Ak Parti Tekirdağ İl Skm Göreve Başladı

  • 08 Ocak 2019
  • 1201 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın yerel seçim sürecinde propaganda, organizasyon, tanıtım ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) görev dağılımını yaparak ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ercan Pehlivan'ın AK Parti Genel Merkezi tarafından İl SKM başkanı olarak atanması ile SKM, Tekirdağ il Başkanlığı binasının 2’nci katında seçim günü olan 31 Mart akşamına kadar çalışmalarını sürdürecek. AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri de yerel seçim döneminde sahadaki çalışmalarında kendileri için belirlenen ilçelerde faal olarak çalışacak. İlçe SKM' leri de önümüzdeki günlerde faaliyete geçirmesiyle birlikte seçim propaganda döneminde Tekirdağ genelindeki tüm seçim çalışmalarını koordine edecek. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan, ilçe belediye başkan adayları ve milletvekili ziyaretlerinin plan ve programlarını hazırlayacak.

 

AK Parti Tekirdağ İl SKM Başkanı Ercan Pehlivan yaptığı açıklamada; "31 Mart Yerel seçimine 80 gün gibi bir süre kaldı. Bugün Tekirdağ il SKM olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız belli oldu. İlçe Adaylarımızın belli olana kadar geçecek süreçte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan'ın Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştireceği ziyaret ve programları, gerekli materyalleri ve alt yapılarını hazırladık. Bu hafta sonu bir aksilik çıkmadığı takdirde genel merkezimiz ilçe belediye başkan adaylarımızı da açıklayacak. Süreç normal işliyor önümüzde çalışmalarımız rahatlıkla gerçekleştireceğimiz uzun bir süre var. Tüm adaylarımızın belli olmasının ardından 2 günlük kamp sürecimiz başlayacak. Bu süreçte adaylarımızla Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarının senkronizasyonu sağlanacak ve ardından basına ve halkımıza tanıtım toplantısı olacak. Allah'ın izni ile 31 Mart akşamına kadar teşkilatlarımızla sahadayız. Adaylarımız da sahada ayak basmadığı yer bırakmayacak. Tarafsız olarak tüm sivil toplum kuruluşları ve halkımızla bire bir temas halinde olacağımız yerlerde seçim programlarımızı hazırlıyoruz" dedi

 

AK Parti Tekirdağ İl SKM’ de görev dağılımı şu isimlerden oluştu:

SKM Başkanı

Ercan Pehlivan, (İl Bşk. Yar.)

SKM Başkan Vekilleri

Mithat Seda (İl Bşk. Yar.)

Şule Akyüz (İl Gen. Sek.)

SKM Başkan Yardımcısı (Kadın Kolları)

Sabire Karahan (İl Kadın Kollları Bşk. Yar.)

SKM Başkan Yardımcısı (Gençlik Kolları)

Burak Kaan Oğuz (İl Gençlik Kolları Bşk. Yar.)

Program Sorumlusu

Beste Emre Güngör (İl Bşk. Yar.)

Tanıtım Medya Ve İzleme

Özkan Sobacıoğlu (İl Bşk. Yar.)

Mali İşler

Gökhan Saygı (İl Bşk. Yar.)

Hukuk Eğitim İşleri

Av. Atamer Örü (İl Seçim İşleri Bşk.)

Ömer Polat (Geçmiş Dönem Seçim İşleri Bşk.)

Sekretarya Ve Bilgi İşlem

Filiz Yazıcı (İl Yön Kur Üyesi)