• Chp'nin Adayları Büyük Beğeni Aldı
  • Chp'nin Adayları Büyük Beğeni Aldı
Çorlu Güncel

Chp'nin Adayları Büyük Beğeni Aldı

  • 05 Ocak 2019
  • 926 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde isimleri açıklanan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sosyal medyalarından yaptığı ilk açıklamalar büyük beğeni aldı.

Şu anda mevcut belediye başkanları da olan Ahmet Sarıkurt ve Rasim Yüksel isimlerinin açıklanmasından sonra sosyal medya hesaplarından bir açıklama paylaştılar. Ahmet Sarıkurt paylaşımında parti vurgusu yaptı. Sarıkurt’un açıklaması “Öncelikle gönülden bağlı olduğum Cumhuriyet Halk Parti’mizin şahsımı Çorlu Belediye Başkan adayı olarak belirlemiş olmasından dolayı onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Bizi bu göreve layık gördüğü için genel merkezimize, üzerimizde emeği olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Tüm Partililerimize Teşekkür Ediyorum
Ahmet Sarıkurt’un açıklamasının devamında ise; “Ayrıca bu süreçte yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize ve Çorlu halkına yürekten şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin desteği ile Çorlu’muz için canla başla mücadele edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. An itibariyle herkesin "İyi ki Çorlu’da yaşıyorum." diyeceği bir Çorlu için ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir şekilde çalışmalarımıza başlıyoruz. Çorlu’muz için yeni projeler ve yeniliklerle halka hizmet için geliyoruz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. Geleceğe hep birlikte daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

“Diğer Aday Adaylarımızı Da Kutluyorum”

Açıklamasının son bölümünde ise Ahmet Sarıkurt diğer aday adaylarını da kutladığını belirterek; “Ne demiştik? Biz olunca sevgi olur, saygı olur, birlik olur, çözüm olur, kardeşlik olur. Şimdi hep birlikte biz olma zamanı. Artık tek gayemiz Çorlu’muza hizmet etmek olmalı. Bu vesileyle diğer aday adayı olan tüm arkadaşlarımızı ve onlara gönül verenleri de kutluyorum. Hep birlikte, omuz omuza daha güzel bir Çorlu için mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Artık sen, ben yok. Biz varız. Çünkü gelecek biziz, biz geleceğiz!” ifadelerine yer verdi.

 

Herkese Teşekkür Ediyorum

 

Ergene Belediye Başkanı ve yeniden adayı olan Rasim Yüksel sosyal medyadan yaptığı açıklamada herkese teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Yükselin açıklamasında “Tekirdağ’ımızın güzel ilçesi Ergene’mize 5 yıl daha hizmet vermek üzere yeniden Ergene Belediye Başkan Adayı gösterilmemden dolayı başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, CHP Merkez Yönetim Kuruluna, CHP Parti Meclisine, çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Faik Öztrak’a, saygı değer milletvekillerimiz, sayın İlhami Özcan Aygun ve sayın Candan Yüceer’e, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak’a, CHP Tekirdağ İl başkanı ve İl Yönetimine ve CHP Ergene İlçe Başkanı ve ilçe yönetimine, partimize gönül veren Cumhuriyet sevdalılarımıza, değerli muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, bizim her zaman yanında olduğumuz, onların da her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz Ergene halkıma çok teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum.

Hep beraber güzel Ergene’mizi Trakya’mızın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmaya devam edeceğiz. Her şey Ergene için” ifadelerine yer verdi.

 

İmdat Şahin