• Mustafa Yel'den Sert Açıklama
Çorlu Güncel

Mustafa Yel'den Sert Açıklama

  • 04 Ocak 2019
  • 1255 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili, MKYK ve İçişleri Komisyonu Üyesi Mustafa Yel, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerini sert bir biçimde eleştirdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel bir basın açıklaması yayımlayarak CHP’li Belediyeleri sert bir şekilde eleştirdi.

 

Uyan Ey Halkım!

1.İnönü Savaşı, 2. İnönü Savaşı, Sakarya Meydan Muharebesi ve Kurtuluş Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları , Aziz Milletimiz kime karşı destan yazmıştı ? Yunan’a karşı . “ Ordular İlk hedefiniz Akdeniz’dir ,ileri “ tarihi komutundan sonra Yunan İzmir’de denize dökülmemiş miydi? Ama şimdi kendilerini “Biz Atatürk’ün partisiyiz” diye tanıtan ve Atatürk denilince mangalda kül bırakmayan CHP’nin geldiği duruma bakın ki İzmir’den denize döktüğümüz Yunan’ı Edirne’den, Tekirdağ’dan , Beylikdüzü’nden ülkemizi tekrar işgale uğratmak İçin var güçleriyle çabalıyorlar.

Bu Bir Tesadüf Olamaz

VARAN 1- CHP’li Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın Bizans hayranlığı öylesine büyük olmalı ki Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği pek çok etkinliğin isminde Türk Tekirdağ ismini kullanmak yerine Bizans kalıntısı “ Bizanthe” , “Rodos’ta” isimlerini kullanarak subliminal olarak aslında bizlere mesajlar verme hadsizliğine düşüyor.

VARAN 2- Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı’nın içindeki Eski Roma ‘mı Eski Yunan mı olduğunu kestiremediğim aşkı da çok büyük olacak ki koskocaman bir katedrali getirdi bize Belediye Binası diye yutturmaya kalkıyor, ama yemezler.

VARAN 3-CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da Beylikdüzü’nde getirdi Makarios’u heykelini gözümüze batırır gibi konduruverdi, aslında kalbimize hançeri saplayıverdi. Sonra da bunu eleştirenlere karşı “ Bunlar tarihi bilmiyorlar” deyiverdi. Ekrem kardeşim senin çok sevdiğin Yunanlar bizim kahramanımızı , yani Rauf Denktaş’ın heykelini Atina’da yaparlar mı?

VARAN 4- CHP’li EDİRNE Belediye Başkanı Recep Gürkan’a gelince , mübarek kendisini gerçekten bize ait hissetmiyor olacak ki hiçbir manevi değerimizle örtüşmeyen bir Yeni yıl kutlama mesajı ile Yunanlara kendisini hoş göstereyim derken hızını alamayıp daha da beni sevsinler , bağırlarına bassınlar , bak bak Mr. Gürkan da bizdenmiş desinler diye olacak ki Yunanların bile unuttukları Edirne’nin eski ismini onlara hatırlatıvermiş.

Sizlere gerçekten yazıklar olsun. İnsan bu kadar mı öz benliğinden uzaktır, Milletinin değerlerinden kopmuştur. Ama şunu unutmayın ki 15 Temmuz’un şanlı evlatları meydanı sizlere bırakmayacaktır, bu işler bu kadar ucuz değildir. CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyorum ki bu saydıklarım Atatürkçü ise siz nesiniz? ya da siz Atatürkçü iseniz bunlar ne? Varın bir kez daha düşünün.