• Hasta Nakil Ambulansı Vatandaşın Yanında
Ergene

Hasta Nakil Ambulansı Vatandaşın Yanında

  • 21 Aralık 2018
  • 2380 Kez Okundu

Ergene’de hasta sakinlerine daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan Ergene Belediyesi, oluşturmuş olduğu Hasta Nakil Ambulansı ile hastalarını çevre hastanelerine naklediyor.

Ergene Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler biriminden yapılan açıklamada; “Ergene Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren Hasta Nakil Ambulansı ile çevre hastanelere 720 sefer yapılırken toplamda 168.000 km yol kat edildi. Sağlık alanında eğitimli ve gülen personeli ile gece gündüz demeden halkın her türlü ihtiyacına cevap vermek adına uygulanan hasta nakil ambulansı hizmetinde hastalarımız evlerinden alınarak İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çerkezköy ve Çorlu’da ki hastanelere ücretsiz bir şekilde götürülüp tedavilerinin ardından tekrar evlerine bırakılıyor. Hasta Nakil Ambulans aracımızdan randevu almak için 0506 100 83 20 nolu telefonu arayabilirler.

Hasta nakil ambulansı hizmeti gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanlığı, özellikle yatalak hastaların hastanelere ulaşımı konusunda kolaylık sağlamak üzere Hasta Nakil Ambulansı ile vatandaşlarını yanında bulunuyor” ifadelerine yer verildi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, “Türkiye’nin sayılı Belediyelerinde olan bu hizmet Ergene Belediyemizde de var, tam teşekküllü hasta nakil ambulansı ile sağlık konusunda hassasiyetimiz ve sevgimiz ile çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ergene’de bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın sağlığıdır” dedi.