• Parkın Durumu İçler Acısı
  • Parkın Durumu İçler Acısı
  • Parkın Durumu İçler Acısı
  • Parkın Durumu İçler Acısı
Çorlu Güncel

Parkın Durumu İçler Acısı

  • 17 Aralık 2018
  • 1511 Kez Okundu

Kemalettin Mahalle Muhtarlığı’nın hemen yanında bulunan parkın durumuna vatandaşlar, “18 bin nüfusu olan mahallede iki tane park var, birinin durumu ise bu. İçler acısı bir halde” diye tepki gösterdi.

Kemallettin Mahallesi Papatya 4. Sokakta bir parkın bulunduğunu ve diğer bir parkın ise gördüğünüz muhtarlığının hemen yanındaki park olduğunu belirten mahalle sakinleri duruma tepkili. Mahalle Muhtarlığının yanında bulunan parktaki zemin tuğlaları dağılmış ve vatandaşların oturma yerlerindeki banklar sökülmüş durumda. Park sadece çocukların oynadığı vatandaşların oturduğu yer olmaktan çıkıp içki içilen bir yer haline de gelmiş.

 

“PARKIMIZIN TEKRAR YAPILMASINI İSTİYORUZ”

 

Parklarının tekrar yapılmasını isteyen vatandaşlar “Gördüğünüz üzere parkımızın durumu çok kötü. Zeminde bulunan tuğlalar etrafa dağılmış durumda, oturma yerlerindeki bankların durumu da kötü. Bankaların tahtaları çıkmış, çiviler gözüküyor. Parkımızın tekrar yenilenmesini istiyoruz. Bu şekilde parka çocuklarımızı getirmek dahi istemiyoruz” dedi.

 

“PARKTAKİ İÇKİ ŞİŞELERİ DİKKAT ÇEKTİ”

 

Çocukların ve ailelerin zaman geçirmesi için yapılan parkta bulunan içki şişeleri tepkilere neden oldu. Mahalle sakinleri “Burası park olmasına rağmen maalesef etrafta içki şişelerini görüyoruz. Bu görüntülülerin olmaması gerekiyor. Burası tam Çorlu’nun ortası içki içen insanlar gitsin başka yerlerde içsinler parktalar da içki içilmez. Burada çocuklar oynuyor, bu şişeleri çocuklar kırıp bir yerlerini kesseler kim bunun hesabını verecek. Yetkililerden parkımızın korunmasını ve tekrar kullanılabilen bir park haline getirilmesini istiyoruz” dedi.

 

İmdat Şahin