• Gözler Parti Meclisine Çevrildi
Çorlu Güncel

Gözler Parti Meclisine Çevrildi

  • 17 Aralık 2018
  • 1376 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu ve Ergene Belediye Başkan adaylarını bugün yapılacak parti meclisi toplantısında netleşmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki parti meclisi toplantısı 24 Aralık’tan 18 Aralık tarihine alınmasıyla birlikte gözler parti meclisine çevrildi. Çorlu ve Ergene’deki Belediye Başkan Adaylarının parti meclisi toplantısında açıklanacak olması adaylarda heyecana neden oldu. Çorlu’da 6, Ergene’de 4 aday adayından ipi kimin göğüsleyeceği ise merak konusu.

 

SON SÖZ PARTİ MECLİSİNDE

 

İki ay önce açıklanan aday adaylıklarından sonra meraklı bekleyişin bugün bitmesi bekleniyor. Çorlu’da 6, Ergene’de 4 aday adayı çalışmalarını tamamlarken parti meclisinden gelecek isme kilitlenmiş durumda. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve 5 ilçenin belediye başkan adaylarının isimlerinin netleşmesinden sonra yapılacak ilk parti meclisi toplantısında diğer ilçelerin belediye başkanlarının da isimlerinin netleşmesi bekleniyor.

 

İSİM MERAKLA BEKLENİYOR

 

Çorlu Belediye Başkanlığı görevi için Ahmet Sarıkurt, Fatma Gürel, Müjdat Uysalcan, Adnan Sülün, Feray Karagöz ve Yıldıray Arıcı aday adaylığını açıklamıştı. Aday Adayları adaylıklarını açıkladığı günden beri STK ve esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Aday Adayları bu süreçte CHP Genel Merkezi’ne de giderek CHP’nin etkin isimleriyle görüştü. Bugün yapılacak olan parti meclisi toplantısıyla da artık adayın kesinleşmesi bekleniyor.

 

ERGENE’DE MERAKLI BEKLEYİŞ

 

Ergene Belediye Başkanlığı için 4 aday adayı yarışıyor. Bunlar mevcut Başkan Rasim Yüksel, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Bora Küçükçetin ve Efe Paçman. Ergene’deki aday adayları da Aday Adaylıklarını açıkladıkları ilk günden beri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

İmdat Şahin