• Ahimehmet Gençlik Sporu Ağırladı
Çorlu Güncel

Ahimehmet Gençlik Sporu Ağırladı

  • 17 Aralık 2018
  • 1483 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda bulunan Ergene İlçesi temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor oyuncuları ve yönetimini Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde misafir etti.

 

Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde Ahimehmet Gençlik Spor oyuncularına ve yönetimine sabah kahvaltısı programı düzenleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen takımımıza başarılar diliyorum, genç kardeşlerimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Ergene Belediyesi olarak her zaman sporcu kardeşlerimizin ve spor takımlarımızın arkasındayız” dedi.

 

Kahvaltı programının ardından Ahimehmet Gençlik Spor oyuncularına ve yönetimine Naim Süleymanoğlu Spor tesisi ve Ergene Belediyesi Kapalı Spor salonu gezdirildi. Ergene Belediyesinin spor tesislerini oyuncuların ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri, fitness salonunda futbolcuların belirlenen gün ve saatlerde ağırlık antrenmanlarını yapabilecekleri belirtildi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonundan dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür eden Ahimehmet Gençlik Spor oyuncuları ve yönetimi Ergene Belediyesini yapmış olduğu spor tesislerini de takdir ettiklerini belirtti.