• Hizmete Başladı Fakat Arıza Verdi
Çorlu Güncel

Hizmete Başladı Fakat Arıza Verdi

  • 21 Kasım 2018
  • 973 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK bünyesinde yapılan Akıllı Kart Satış ve Yükleme Makinası Çorlu Belediyesi Otoparkında hizmete başladı.

Aylar önce Çorlu Belediyesi Otoparkı’na konulan makine vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar Akıllı Kart Yükleme Makinesine giderek kartlarını yükleyebilecekler. Otobüs kartlarını makinenin ilgili kısmına koyduktan sonra para yükleme noktasından da paralarını yükleyerek yükleme işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

 

İKİ GÜN ÖNCE HİZMET VERMEYE BAŞLAMASINA RAĞMEN MAKİNEDE ARIZA OLUŞTU

 

Bir vatandaşın Akıllı Kart Yükleme Makinesinden kartını doldurmaya çalışırken makine arıza verdi. Para yükleme noktasının arıza oluşturmasıyla birlikte vatandaş kartını yükleyemedi. Önce kartını makinenin ilgili bölümüne yerleştiren vatandaş para yüklerken parayı makine almadı. Parayı almayan makinenin para yükleme ünitesi uzun süre çalışmadı. Vatandaş, “Makine daha yeni hizmet vermeye başladı fakat hemen arıza verdi. Para yükleme ünitesi parayı almadı ve daha sonrasında bir süre hiçbir para kabul etmedi. Ekranda da arızayla ilgili para yükleme bölümü şu anda servis dışıdır yazdı.

 

İmdat Şahin