• Kazılan Yerlerin Tamiratı Yapıldı
  • Kazılan Yerlerin Tamiratı Yapıldı
Çorlu Güncel

Kazılan Yerlerin Tamiratı Yapıldı

  • 16 Kasım 2018
  • 1035 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi Mandıracı 2. Sokakta ve ara sokaklarda TESKİ’nin su arızası nedeniyle kazdığı yerleri Çorlu Belediyesi yaptı.

Çorlu Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Mandıracı 2. Sokak ve onu takip eden ara sokaklarda TESKİ’nin su arızası için kazıp bıraktığı yerleri vatandaşların talebi üzerine yaptı. TESKİ’nin görev sorumluluğunda olan kazılan yerlerin tamiratını Çorlu Belediye ekipleri yaptı.

 

Bölgede faaliyet yürüten esnaf konuyla ilgili gazetemize bilgi verdi. Esnaf, “TESKİ ekipleri su arızaları nedeniyle Mandıracı 2. Sokakta ve ara sokaklarda gelip çalışma yaptı yeri yolları kazdılar. Çalışma bittikten sonra TESKİ ekipleri öylece bırakıp gitti, bizlerde Çorlu Belediyesi’ni aradık onlarda gelip bugün yolların tamiratını yaptılar. Bu şekilde kazılıp bırakılan yer onlarca var, görüyoruz, Çorlu’nun değişik yerlerinde. Çorlu’da özellikle Reşadiye Mahallesi, Şeyh Sinan Mahallesi’nde eski yerleşim yerlerinde yolların birçoğunda kazılmış bırakılmış yerler var. Bizlerde esnaf olarak Çorlu Belediyesi’ni aradık gelip yaptılar” dedi.

 

Belediye ekipleri önce bozuk olan yolda düzenleme çalışması yaptı, ardından zemin düzeltildi. Zemin düzenlemesi yapıldıktan sonra da yoldaki kaldırım taşları döşendi.

 

İmdat Şahin