• “Türkiye'nin Geleceği İçin Çare Var”
Çorlu Güncel

“Türkiye'nin Geleceği İçin Çare Var”

  • 16 Kasım 2018
  • 1011 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, bir açıklamada bulunarak gündemi değerlendirdi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, 2019 Yerel Seçimleri öncesi yapılacak hamle çalışmalarının konseptinin Genel Merkez tarafından kamuoyu ile paylaşıldığını söyleyerek, "Türkiye’nin geleceği için çare var" konseptiyle çalışmaların yapılacağını belirtti. Aslan, "sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 81 milyonu kucaklayacağız" dedi.

“MİLLETİMİZ İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN ÇARE VAR”

Bu memleketin bu iktidar partisine mecbur olmadığını ifade eden Aslan, "Milletimiz için çare var. Ülkemiz için çare var. Yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği temiz belediyecilik için çare Saadet Partisi’dir. Zenginin, zadegânın değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu bir yönetim için çare Saadet Partisi’dir. Anadolu’yu AVM’lere, kibir kulesi plazalarla değil, kilim dokur gibi bir uçtan bir uca fabrikalarla donatan bir anlayış için çare Saadet Partisi’dir. İşçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü, kutuplaşan değil kucaklaşan, kardeşlik yurdu bir Türkiye için çare Saadet Partisi’dir" diye konuştu.

“BU İSTİKRAR TÜRKİYE’Yİ UÇURUMA GÖTÜRÜR”

Ülke gündemine dair de açıklamalarda bulunan Aslan , "Gerçekten de ülkeye istikrar geldi. Başkanlık sistemine geçildiği günden beri enflasyon istikrarlı bir şekilde artıyor. Her ay bir başka rekor kırıyor. Vergiler, zamlar istikrarlı bir şekilde artıyor. İşsizlik istikrarlı bir şekilde artıyor. Faiz ödemeleri katlanarak istikrarlı bir şekilde artıyor. Çiftçi, esnaf istikrarlı bir şekilde batıyor. İşçi, memur istikrarlı bir şekilde yoksulluk sınırının altına iniyor. Bunların hepsi de istikrarlı bir şekilde oluyor. İstikrar sadece olumlu olmaz, böyle olumsuz manada kullanılabiliyor demek ki! Bu istikrar Türkiye’yi uçuruma götürür."

“YOLSUZLUKLARI RAPORLARLA ORTAYA KOYAN SAYIŞTAY BAŞKAN YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI”

Sayıştay'ın Belediyelerdeki yolsuzlukları raporlarla ortaya koyması ve Sayıştay Başkan Yardımcısı Fikret Çöker’in görevden alınması konusunda Aslan şunları kaydetti: "Rapora bir göz gezdirirsek, raporda yok yok. 100 km’de 63 litre yakıt yakan kurum araçları, yasalara aykırı görevlendirmeler. Bir Belediyenin Tayland’a teknik gezi düzenlemesi. Merak ediyoruz Tayland’a hangi teknolojiyi araştırmaya gittiler. 1 metre hortuma 78 lira ödenmesi. Eskiden yolsuzluklar için hortumlama tabiri kullanılırdı, şimdi gerçekten hortumlamışlar. 33 kuruşluk oyuncak topa 60 lira ödenmesi. Tabii bunlar ortaya çıkınca yer yerinden oynadı.”

“VATANDAŞ KİLOYLA DEĞİL GRAMLA ET ALIYOR”

Kırmızı etle son günlerde yaşanan gelişmeleri hatırlatan Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Hâlâ ülkemizde et fiyatlarının yüksek seyretmesinin genel refah seviyemizin artması sebebiyle talepte yaşanan yükselişle ilgili olduğunu düşünüyorum” dediğini anımsattı. Aslan, "Vatandaş eti artık kiloyla değil de 100 gram, 200 gram almak zorunda kalıyor. Bu insanlara bir sorun. Refah seviyeniz yükseldiği için mi gramla et alıyorlar?" dedi.

İmdat Şahin